![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι στη διαδικασία της οικοδόμησης ενός νέου υπολογιστή, ειδικά σχεδιασμένα για gaming. Τώρα, χρειάζομαι έναν επεξεργαστή που είναι μεταξύ $ 100 - $ 200. Είμαι πολύ νέος για αυτού του είδους πράγματα, αλλά ήμουν έτοιμος για την Intel Quad Q6600, η οποία είναι μόλις 199 δολάρια. Τώρα για να είμαι ειλικρινής θέλω κάτι λίγο πιο φθηνότερα, και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποια συμβουλή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν θέλουν σας ακόμη ένα quad, ωστόσο για gaming, δεν χρειάζεται rearly ένα quad, αν δεν θα είναι vid καθιστώντας κλπ, καθώς, ότι είναι η φθηνότερη proccesor γύρω. Εάν μόνο gaming πάμε για κάτι από εδώ θα είναι πιθανώς το καλύτερο στοίχημά σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές σχετικά με το ποια ακριβώς ένα, come back.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. Αλλά τώρα χρειάζονται μόνο μια μητρική πλακέτα. Είμαι πραγματικά δεν είναι σίγουρος τι να πάρει. Θα είναι σε συνδυασμό με το E8400 (ευχαριστώ). Max θέλω να αφιερώσω είναι $ 120. Δεν μπορείτε να βρείτε πραγματικά κάτι φθηνό και καλό, γιατί όταν διάβασα τα σχόλια, που δεν πείθει εμένα να το αγοράσει. |
|
| |||
| |||
| Τώρα, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε αν αυτό θα ήταν μια λογική Mobo; http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ειλικρινά ότι Mobo είναι μια πολύ κακή ιδέα. Micro-ATX που είναι πραγματικά χρήσιμα μόνο για ένα media centre pc (και θερμότητας θα είναι περισσότερο ένα πρόβλημα με το περιορισμένο μέγεθος της πλακέτας). Και είναι ένα μέσω του chipset. Σοβαρά, μείνετε μακριά από την VIA για την κατασκευή ενός παιχνιδιού. Έχουν περίεργος κατά την Asus P5-E. Superb σκάφους, αρκετά φθηνά και είναι το chipset P35.
|
| |||
| |||
| Yea, Alex Όπως είπε Micro-ATX δεν είναι καλή ιδέα, αν προηγουμένως το διάστημα είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, και η εξουσία δεν είναι. Επίσης, με έχουν μόνο 2 RAM slots, θα πιο likly μόνο και μόνο κανάλι, που σημαίνει ότι θα είναι πιο αργή από το κανονικό συμβούλια ATX η οποία θα λειτουργεί Duel-Channel. |