μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Βοήθεια!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Ιουνίου 2008, 09:47
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια!

Είμαι στη διαδικασία της οικοδόμησης ενός νέου υπολογιστή, ειδικά σχεδιασμένα για gaming. Τώρα, χρειάζομαι έναν επεξεργαστή που είναι μεταξύ $ 100 - $ 200. Είμαι πολύ νέος για αυτού του είδους πράγματα, αλλά ήμουν έτοιμος για την Intel Quad Q6600, η οποία είναι μόλις 199 δολάρια. Τώρα για να είμαι ειλικρινής θέλω κάτι λίγο πιο φθηνότερα, και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποια συμβουλή.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Old 19 Ιουνίου 2008, 10:09
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια!

Αν θέλουν σας ακόμη ένα quad, ωστόσο για gaming, δεν χρειάζεται rearly ένα quad, αν δεν θα είναι vid καθιστώντας κλπ, καθώς, ότι είναι η φθηνότερη proccesor γύρω. Εάν μόνο gaming πάμε για κάτι από εδώ θα είναι πιθανώς το καλύτερο στοίχημά σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές σχετικά με το ποια ακριβώς ένα, come back.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 19 Ιουνίου 2008, 10:25
Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια!

Θα πάμε για το E8400

Καλύτερο για gaming και μπορείτε εύκολα να overclock σε μεγαλύτερη ταχύτητα, αν χρειάζεται.
Old 19 Ιουνίου 2008, 12:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια!

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. Αλλά τώρα χρειάζονται μόνο μια μητρική πλακέτα. Είμαι πραγματικά δεν είναι σίγουρος τι να πάρει. Θα είναι σε συνδυασμό με το E8400 (ευχαριστώ). Max θέλω να αφιερώσω είναι $ 120. Δεν μπορείτε να βρείτε πραγματικά κάτι φθηνό και καλό, γιατί όταν διάβασα τα σχόλια, που δεν πείθει εμένα να το αγοράσει.
Old 19 Ιουνίου 2008, 13:16
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια!

Πιθανότατα κάποια εκείνα το chipset P35 είναι πολύ καλή, και σε πολύ καλή τιμή, δεν ξέρω τι άλλο θα χρειαστείτε, έτσι ώστε είτε θα πρέπει να ταχυδρομήσει τι άλλο χρειάζεστε εδώ, ή να κοιτάξετε μέσα από τον κατάλογο, για να βρείτε το οποίο έχει κανείς όλα που χρειάζεστε.
Old 19 Ιουνίου 2008, 15:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια!

Τώρα, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε αν αυτό θα ήταν μια λογική Mobo; http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507
Old 19 Ιουνίου 2008, 16:47
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια!

Ειλικρινά ότι Mobo είναι μια πολύ κακή ιδέα.

Micro-ATX που είναι πραγματικά χρήσιμα μόνο για ένα media centre pc (και θερμότητας θα είναι περισσότερο ένα πρόβλημα με το περιορισμένο μέγεθος της πλακέτας).

Και είναι ένα μέσω του chipset. Σοβαρά, μείνετε μακριά από την VIA για την κατασκευή ενός παιχνιδιού.

Έχουν περίεργος κατά την Asus P5-E. Superb σκάφους, αρκετά φθηνά και είναι το chipset P35.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 19 Ιουνίου 2008, 16:56
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια!

Yea, Alex Όπως είπε Micro-ATX δεν είναι καλή ιδέα, αν προηγουμένως το διάστημα είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, και η εξουσία δεν είναι. Επίσης, με έχουν μόνο 2 RAM slots, θα πιο likly μόνο και μόνο κανάλι, που σημαίνει ότι θα είναι πιο αργή από το κανονικό συμβούλια ATX η οποία θα λειτουργεί Duel-Channel.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.