manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Pomoć!

Reply

Thread Tools
Old 19 lipanj 2008, 09:47
Novi član grupe

Default Pomoć!

Ja sam u procesu izgradnje novih računala, posebno dizajniran za igre. Sada, Trebam procesor koji je između $ 100 - $ 200. Ja sam prilično nova na ovu vrstu stvari, ali mi ide za Intel Quad Q6600, što je samo 199 dolara. Sada da budem iskren Želim nešto malo jeftiniji, i Sam bio izvjedljiv da li mi možete dati neki savjet.

Hvala za pomoć
Old 19 lipanj 2008, 10:09
Donatorska Grupa

Default Pomoć!

Ako je Vaš dalje žele quad, međutim za igre, nije vam potrebna rearly quad, osim ako će biti vid žbukanje itd. isto kao i, koji je najjeftiniji proccesor okolo. Ako samo igre ići na nešto iz ovdje će vjerojatno biti tvoj najbolji kladiti se. Ako trebate još savjeta točno na kojoj se, vrati se.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 19 lipanj 2008, 10:25
Member Group

Default Pomoć!

Ja bih ići za E8400

Bolji za igre, a vi lako možete overclockati do veće brzine ako morate.
Old 19 lipanj 2008, 12:53
Novi član grupe

Default Pomoć!

Hvala za jedan dan pomoć momački. Ali sada mi samo treba matična ploča. Stvarno sam ne siguran što da biste dobili. To će biti uparen s E8400 (hvala). Max želim provesti je $ 120. Stvarno ne mogu naći ništa jeftino i dobro, jer kad sam čitao recenzije, to mi se ne nagovara da ga kupi.
Old 19 lipanj 2008, 13:16
Donatorska Grupa

Default Pomoć!

Vjerojatno bilo ovi P35 chipset je vrlo dobar, a po vrlo povoljnoj cijeni, ne znam što drugo, trebat će vam, na taj način ili ćete morati postavljati ono što Vam je potrebno ovdje, ili gledati preko tog popisa, kako bi pronašli koji ima sve koja vam je potrebna.
Old 19 lipanj 2008, 15:17
Novi član grupe

Default Pomoć!

Sad, možete li molim recite mene ako ovaj bi bilo razumno mobo? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507
Old 19 lipanj 2008, 16:47
Donatorska Grupa

Default Pomoć!

Iskreno da mobo je jako loša ideja.

Micro-ATX koji je samo stvarno korisna za media centar pc (a vrućine će biti više problema s ograničenom veličine PCB).

I to je preko čipset. Ozbiljno, boravak daleko od VIA za gaming graditi.

Imati nosat na Asus P5-E. Superb odbora, dovoljno jeftin i to je P35 čipset.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 19 lipanj 2008, 16:56
Donatorska Grupa

Default Pomoć!

Da, kao i Alex, rekao je Micro-ATX nije dobra ideja, osim ako prostor je pravi problem, te moć ne. Isto tako sa samo ima 2 RAM slotova, one će se većina likly biti samo jedan kanal, što znači da će biti sporiji nego što je normalno ATX zajednice, koji će raditi Dvoboj-Channel.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.