![]() |
|
| |||
| |||
| Én vagyok az építése során egy új számítógépet, amelyet kifejezetten a játékokhoz. Most, kell egy processzor között $ 100 - $ 200. Én elég új ilyen jellegű dolgokat, de mentem az Intel Quad Q6600, ami 199 $-ért. Most, hogy őszinte akarok valamit, egy kicsit olcsóbb, és arra gondoltam, hogy be tudott adni nekem néhány tanácsot. Köszi a segítséget |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a még hiányzó egy quad, de a játék, akkor nem kell egy rearly quad, hacsak nem lesz vid renderelés stb is, hogy a legolcsóbb proccesor körül. Ha csak a játék megy valamit itt valószínűleg a legjobb fogadás. Ha további tanácsokat pontosan melyik, gyere vissza.
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget srácok. De most csak szükség egy alaplap. Én tényleg nem tudja, mit kap. Ez lesz párosítva az E8400 (thank you). Max akarom tölteni a 120 $. Nem igazán talál semmit az olcsó és jó, mert amikor olvastam a véleménye, hogy meggyőzi, hogy ne vegye meg. |
|
| |||
| |||
| Most, tudna ön legyen szíves mondja meg, ha ez lenne az ésszerű mobo? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mobo őszintén, hogy egy nagyon rossz ötlet. Micro-ATX, amely csak igazán hasznos, ha egy Media Center PC (és hő lesz a probléma a korlátozott mérete PCB). És ez a VIA chipset. Komolyan, távol tartja magát a VIA a játék építeni. Volna egy kíváncsi az ASUS P5-E. Kiváló tábla, elég olcsó, és ez a P35 chipset.
|
| |||
| |||
| Igen, mint Alex mondta Micro-ATX nem jó ötlet, kivéve, ha a tér a valódi kérdés, és a hatalom nem. Is, amelyek csak 2 RAM-slot, akkor a legtöbb likly csak egycsatornás, vagyis ez lesz lassabb, mint a normál ATX lapok amelyek a program Duel-csatorna. |