![]() |
|
| |||
| |||
| אני בתהליך של בניית מחשב חדש, שתוכנן במיוחד עבור המשחק. עכשיו, אני צריך מעבד כי הוא בין $ 100 - $ 200. אני די חדש לסוג זה של דברים, אבל אני הייתי הולך על אינטל Quad Q6600, אשר הוא $ 199. עכשיו למען האמת אני רוצה משהו קצת יותר זול, ותהיתי אם אתה יכול לתת לי כמה עצות. תודה על העזרה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם עדיין שלך לרצות מרובעת, אולם עבור המשחקים, אתה לא צריך rearly מרובעת, אלא אם יהיה vid עיבוד וכו 'וכן, כי הוא הזול ביותר proccesor סביב. אם המשחקים רק ללכת על משהו כאן בטח יהיה ההימור הטוב ביותר שלך. אם אתה זקוק לעצה יותר על בדיוק אחד אשר, לחזור.
| |||
| |||
| תודה על הבחורים לעזור. אבל עכשיו אני צריכה רק האם. אני באמת לא יודעת מה להגיע. זה יהיה לזווג אותו עם E8400 (תודה). מקס אני רוצה לבלות הוא 120 דולר. באמת לא יכול למצוא משהו זול וטוב, כי כאשר קראתי את הסקירות, זה לא משכנע אותי לקנות אותו. |
|
| |||
| |||
| כעת, תוכל בבקשה לומר לי אם זה יהיה mobo סביר? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בכנות כי mobo הוא רעיון רע מאוד. Micro-ATX שהוא באמת שימושי רק עבור המחשב האישי למרכז מדיה (ואת החום יהיה יותר בעיה עם גודל מוגבל של PCB). וזה באמצעות שבבים. ברצינות, להתרחק VIA למשחקים לבנות. יש חטמני ב Asus P5-E. לוח מעולה, זול מספיק וזה השבבים P35.
|
| |||
| |||
| Yea, כמו אלכס אמר Micro-ATX היא לא רעיון טוב, אלא אם כן החלל הוא הבעיה האמיתית, כוח לא. גם עם רק לאחר 2 חריצי זיכרון RAM, הם יהיו רוב likly רק ערוץ אחד, כלומר יהיה איטי יותר מאשר לוחות רגילים ATX אשר יפעל Duel-Channel. |