![]() |
|
| |||
| |||
| I'm in pastato naują kompiuterį procesą, specialiai sukurtas žaidimams. Dabar man reikia, kad procesorius yra tarp $ 100 - $ 200. I'm pretty nauja šios medžiagos rūšies, bet aš Going for Intel Quad Q6600, kuris yra tik $ 199. Dabar yra sąžiningas noriu kažko truputį pigiau, ir man buvo įdomu, ar galite duoti man patarimus. Thanks for the help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūsų dar nori Quad, tačiau už azartinių lošimų, nereikia rearly reikia quad, jei bus vid taukų ir tt, taip pat, kad yra pigiausias proccesor aplink. Jei tik lošimų eiti ką nors iš čia tikriausiai bus Jūsų geriausias statymas. Jei jums reikia daugiau patarimų, kurie tiksliai vieną, galima grįžti.
| |||
| |||
| Thanks for the help guys. Bet dabar aš tiesiog reikia plokštė. I'm really not sure, ką gaus. Ji bus sujungta su E8400 (ačiū). Max noriu praleisti yra $ 120. Negali tikrai rasite ką nors pigaus ir gero, nes kai aš perskaičiau atsiliepimus, tai įtikina mane ne jį pirkti. |
|
| |||
| |||
| Dabar, gal galėtumėte pasakyti, jei tai būtų pagrįsta MOBO? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atvirai kad MOBO yra labai bloga idėja. Micro-ATX, kuri yra tik tikrai naudinga žiniasklaidos centras PC (ir šilumos bus daugiau su ribota PCB problema). Ir tai per chipset. Rimtai, likti nuošalyje nuo Via dėl lošimų statyti. Ar ne smalsus Asus P5-E. Nuostabus lenta, pigūs pakankamai ir ji P35 chipsetu.
|
| |||
| |||
| Taip, kaip Aleksas pasakė Micro-ATX nėra gera idėja, jei erdvė yra reali problema, o galios tai nėra. Taip pat turintys tik 2 RAM lizdai, jie bus labiausiai likly tik vienu kanalu, tai reiškia, jis bus lėtesnis nei įprasta ATX plokštės, kuri veiks duel-Channel. |