![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu veidošanas procesā jaunu datoru, kas izveidota īpaši spēļu. Tagad, man vajag procesoru, kas ir no $ 100 - $ 200. Es esmu diezgan jauns šāda veida sīkumi, bet man bija virzība uz Intel Quad Q6600, kas ir tikai $ 199. Tagad ja godīgi es gribu kaut ko nedaudz vairāk lētāku, un man bija jautājums, vai jūs varētu sniegt man padomu. Paldies par palīdzību |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūsu joprojām vēlas quad, tomēr spēļu, jums nav rearly vajadzīga quad, ja vien jums būs vid izciršanas utt arī, kas ir lētākais proccesor apkārt. Ja tikai spēļu iet par kaut ko no šeit droši vien būs jūsu labākais bet. Ja jums nepieciešama sīkāka informācija par tieši kuriem viens, come back.
| |||
| |||
| Paldies par palīdzību puišiem. Bet tagad es vienkārši vajag mātesplati. Es neesmu īsti pārliecināts, ko saņemt. Tas būs iespējams apvienot ar E8400 (paldies). Max Es gribu tērēt ir $ 120. Nevar īsti atrast neko lētu un labu, jo, kad es lasu vērtējumus, tas pārliecina mani nevar nopirkt. |
|
| |||
| |||
| Tagad varētu, lūdzu, pasakiet man, ja tas būtu saprātīgi MOBO? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atklāti, ka MOBO ir ļoti slikta doma. Micro-ATX kas ir tikai patiešām noderīga mediju centrs pc (un siltumu būs problēmas ar ierobežotu apjomu PCB). Un tas ir via čipsets. Nopietni, apturēt prom no VIA uz spēļu būvēt. Vai nosey ir Asus P5-E. Superb klāja, pietiekami lēti un tas ir P35 chipset.
|
| |||
| |||
| Jā, Like Alex teica, Micro-ATX nav laba doma, ja telpa ir reāla problēma, un jauda nav. Arī dota tikai 2 RAM slots, tās visvairāk likly tikai vienu kanālu, kas nozīmē, ka būs lēnāk, nekā normālos ATX valdes, kas darbojas Duel-Channel. |