![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Jestem w trakcie budowy nowego komputera, zaprojektowane specjalnie do gry. Teraz muszę procesora, który jest między 100 dolarów - 200 dolarów. Jestem całkiem nowy na tego typu rzeczy, ale jadę na Intel Quad Q6600, który jest zaledwie 199 dolarów. Teraz, aby być uczciwym chcę coś bardziej tańsze, i zastanawiałem się, czy mógłbyś mi dać kilka rad.
Thanks for the help |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli nadal chcą quad, jednak do gry, nie rearly potrzeby quad, chyba że będziesz vid rendering itp., jak również, że jest najtańszy proccesor okolice. Jeżeli tylko do gier go za coś z tu będzie prawdopodobnie najlepszym. Jeśli potrzebujesz więcej porad na temat tego, jakie jeden, come back.
|
|||
|
|||
|
Dzięki za pomoc chłopaki. Ale teraz wystarczy płyta. Nie jestem pewien, co do uzyskania. To będzie w połączeniu z E8400 (dziękuję). Max chcę spędzić to 120 dolarów. Nie można naprawdę znaleźć coś taniego i dobrze, bo kiedy czytam opinie, to mnie nie przekonuje go kupić.
|
|
|
|||
|
|||
|
Teraz może mi Pani powiedzieć, czy byłoby to uzasadnione mobo? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szczerze mówiąc, że płyta główna jest bardzo zły pomysł.
Micro-ATX, która jest tylko naprawdę użyteczne dla Media Center PC (i ciepła będzie więcej problemów z ograniczoną wielkość PCB). I to jest chipset VIA. Poważnie, z dala od VIA gry budować. Czy nosey na Asus P5-E. Superb pokładzie, dość tanie i to chipset P35.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak, jak Alex powiedział Micro-ATX nie jest dobrym pomysłem, chyba że przestrzeń jest prawdziwy problem, a władza nie jest. Również tylko o 2 sloty pamięci RAM, będą one najbardziej likly tylko jeden kanał, czyli będzie wolniejsze niż normalne płyty ATX, które będą działać Duel-Channel.
|