![]() |
|
| |||
| |||
| Sunt în procesul de construire a unui calculator nou, concepute special pentru jocuri. Acum, am nevoie de un procesor care este între $ 100 - $ 200. Sunt destul de noi la acest gen de lucruri, dar am fost care merge pentru Intel Quad Q6600, care este la doar 199 dolari. Acum, pentru a fi sincer Vreau ceva un pic mai ieftin, şi mă întrebam dacă ai putea da-mi niste sfaturi. Multumesc pentru ajutor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În cazul în care dumneavoastră tot doresc un quad, totuşi, pentru jocuri, nu aveţi nevoie de rearly un quad, excepţia cazului în care veţi fi vid de redare, etc, de asemenea, că este cel mai ieftin proccesor jur. În cazul jocurilor de noroc numai energie pentru ceva de la aici va fi, probabil, cel mai bine. Dacă aveţi nevoie de consiliere mai exact pe care unul, vino înapoi.
| |||
| |||
| Multumesc pentru ajutor baieti. Dar acum am nevoie doar de o placa de baza. Nu sunt foarte sigur ce să te. Acesta va fi asociat cu E8400 (mulţumesc). Max Vreau să-şi petreacă este de $ 120. Nu se poate găsi într-adevăr ceva ieftin si bun, pentru că atunci când am citit comentarii, aceasta nu mă convinge sa o cumpere. |
|
| |||
| |||
| , Probabil, la oricare dintre aceşti chipset-ul P35 este foarte bun, şi la un preţ foarte bun, nu ştiu ce altceva va fi nevoie, deci fie va trebui să posta ce altceva ai nevoie de aici, sau se uita prin această listă, pentru a afla care unul are toate de care aveţi nevoie. |
|
| |||
| |||
| Acum, aţi putea să-mi spuneţi dacă acest lucru ar fi o placa de baza rezonabil? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sincer că placa de baza este o idee foarte rea. Micro-ATX care este doar într-adevăr util pentru un centru de mass-media PC (şi căldură va fi mai mult o problemă cu dimensiunea limitată a PCB). Şi este un chipset VIA. Serios, stai departe de VIA pentru o jocuri construi. Sa ai o nosey la Asus P5-E. Bord Superb, suficient de ieftine si este chipset-ul P35.
|
| |||
| |||
| Da, Ca Alex a spus Micro-ATX nu este o idee bună, cu excepţia cazului în spaţiu este o problemă reală, iar puterea nu este. Având, de asemenea, cu doar 2 sloturi memorie RAM, acestea vor fi doar cele mai likly singur canal, ceea ce înseamnă că va fi mai lent decât în mod normal placi ATX, care va funcţiona Duel-Channel. |