menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Pomoc!

Reply

Thread Tools
Old 19 júna 2008, 09:47
Nový člen skupiny

Default Pomoc!

Som v procese budovania nového počítača, špeciálne pre hranie hier. Teraz som potrebné procesor, ktorý sa pohybuje medzi $ 100 - $ 200. Som si na tento nový druh veci, ale ja som šiel pre Intel Quad Q6600, ktorý je len 199 USD. Teraz má byť úprimný chcem niečo trochu lacnejšie, a mňa by zaujímalo, či by mi dať nejaké rady.

Vďaka za pomoc
Old 19 júna 2008, 10:09
Darcu Skupina

Default Pomoc!

Ak váš stále chcú quad, ale pre hranie hier, nebudete potrebovať rearly quad, ak vám bude vid renderovanie atď rovnako, to je najlacnejšie proccesor okolie. Keby len herné ísť na niečo z tady bude pravdepodobne vaša najlepšia stávka. Ak potrebujete viac informácií ohľadom presne, ktorý z nich, vráť sa.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 19 júna 2008, 10:25
Člen Skupina

Default Pomoc!

Chcel by som ísť na E8400

Lepšie pre hranie hier a môžete jednoducho pretaktovať na vyššiu rýchlosť, ak potrebujete.
Old 19 júna 2008, 12:53
Nový člen skupiny

Default Pomoc!

Vďaka za pomoc chlapci. Ale teraz už stačí len základná doska. Som naozaj neviem, čo dostať. Bude to dvojica s E8400 (děkuji). Max chcem venovať, je 120 dolárov. Nemôže nájsť niečo naozaj lacné a dobré, pretože keď som čítal recenzie, to ma presviedča o tom, aby si ju kúpili.
Old 19 júna 2008, 13:16
Darcu Skupina

Default Pomoc!

Pravdepodobne niektoré z títo P35 je veľmi dobrá, a za veľmi dobrú cenu, ja neviem čo ešte budete potrebovať, tak buď budete musieť písať, čo ďalšieho treba tady, alebo si prostredníctvom tohto zoznamu zistiť, ktorý z nich má všetky , ktoré potrebujete.
Old 19 júna 2008, 15:17
Nový člen skupiny

Default Pomoc!

Teraz, mohol by ste mi prosím povedzte, ak by to bolo rozumné mobo? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507
Old 19 júna 2008, 16:47
Darcu Skupina

Default Pomoc!

Úprimne povedané, že mobo je veľmi zlý nápad.

Micro-ATX, ktorá sa len skutočne užitočné pre mediálne centrum pc (a teplo bude väčší problém so zníženou veľkosť PCB).

A je to cez chipset. Vážne, drž sa ďalej od VIA pre hranie stavať.

Majú zvedavý na Asus P5-E. Skvelá doska, lacné dosť a je to P35.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 19 júna 2008, 16:56
Darcu Skupina

Default Pomoc!

Áno, rovnako ako Alex povedal, Micro-ATX, nie je dobrý nápad, nie je priestor je skutočným problémom, a moc nie je. Tiež sa len s 2 RAM sloty, budú najviac likly byť iba jeden kanál, čo znamená, že bude pomalšie ako bežné ATX dosky, ktorá bude prevádzkovať Duel-Channel.
Reply

Register

Záložky
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.