мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Помоћ!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Мар 2008, 09:47
Нови члан групе

Default Помоћ!

Ја сам у процесу изградње нових рачунара, специјално дизајнирана за играње. Сада ми треба процесор који је измедју $ 100 - $ 200. Ја сам прилично нова на овакве ствари, али сам хтео за Интел Куад К6600, који је само $ 199. Сада да будем искрен Желим нешто мало јефтинији, и питам се да ли би ли ми дати неке савете.

Хвала за помоћ
Old 19. Мар 2008, 10:09
Донаторска Група

Default Помоћ!

Ако и даље жели свој куад, али за играње, не треба реарлы Куад, осим ако се Вид рендеровање и сл, као да је најјефтинији око проццесор. Ако је само играње иде нешто од овде ће вероватно бити твој најбољи кладити. Ако вам је потребно више савета о тачно којих је један, врати.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 19. Мар 2008, 10:25
Мембер Гроуп

Default Помоћ!

Отишла бих за Е8400

Боље за играње и лако можете да Оверцлоцкинг веће брзине уколико је потребно.
Old 19. Мар 2008, 12:53
Нови члан групе

Default Помоћ!

Хвала за помоц момци. Али сада ми треба само плоча. Ја стварно нисам сигурна шта да добију. Ће се упарити са Е8400 (хвала). Макс желим да потрошите 120 долара. Стварно не могу наћи ништа јефтино и добро, јер кад сам читао рецензије, то ме не уверава да је купи.
Old 19. Мар 2008, 13:16
Донаторска Група

Default Помоћ!

Вероватно је било ови П35 цхипсет је врло добар, и на веома добру цену, не знам шта још треба, тако да или ћете морати да објавите шта друго ти овде треба, или погледати кроз тај списак, наћи један који има све да вам је потребан.
Old 19. Мар 2008, 15:17
Нови члан групе

Default Помоћ!

Сада, можеш ли молим реците ми да ли би то било разумно мобо? хттп://ууу.тигердирецт.цом/апплицати...757&ЦатИд=3507
Old 19. Мар 2008, 16:47
Донаторска Група

Default Помоћ!

Искрено да мобо је веома лоша идеја.

Мицро-АТКС, која је једина стварно корисна за Медиа Центар ПЦ (и топлота ће бити проблем са ограниченом величину ПЦБ).

И то је преко чипова. Озбиљно, клони ПРЕКО играња за изградњу.

Имају Носа на Асус п5-е. Диван одбора, довољно јефтиним и да је П35 чипсет.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 19. Мар 2008, 16:56
Донаторска Група

Default Помоћ!

Да, рекао је Алекс Као микро-АТКС, није добра идеја, осим ако простор је право питање, и моћи није. Такође, са само има 2 меморијска подножја, они ће највише ликлы бити само један канал, што значи да ће бити спорије од нормалног АТКС, плоча која ће радити дуел-канала.
Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц