![]() |
|
| |||
| |||
| Ја сам у процесу изградње нових рачунара, специјално дизајнирана за играње. Сада ми треба процесор који је измедју $ 100 - $ 200. Ја сам прилично нова на овакве ствари, али сам хтео за Интел Куад К6600, који је само $ 199. Сада да будем искрен Желим нешто мало јефтинији, и питам се да ли би ли ми дати неке савете. Хвала за помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако и даље жели свој куад, али за играње, не треба реарлы Куад, осим ако се Вид рендеровање и сл, као да је најјефтинији око проццесор. Ако је само играње иде нешто од овде ће вероватно бити твој најбољи кладити. Ако вам је потребно више савета о тачно којих је један, врати.
| |||
| |||
| Хвала за помоц момци. Али сада ми треба само плоча. Ја стварно нисам сигурна шта да добију. Ће се упарити са Е8400 (хвала). Макс желим да потрошите 120 долара. Стварно не могу наћи ништа јефтино и добро, јер кад сам читао рецензије, то ме не уверава да је купи. |
|
| |||
| |||
| Сада, можеш ли молим реците ми да ли би то било разумно мобо? хттп://ууу.тигердирецт.цом/апплицати...757&ЦатИд=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Искрено да мобо је веома лоша идеја. Мицро-АТКС, која је једина стварно корисна за Медиа Центар ПЦ (и топлота ће бити проблем са ограниченом величину ПЦБ). И то је преко чипова. Озбиљно, клони ПРЕКО играња за изградњу. Имају Носа на Асус п5-е. Диван одбора, довољно јефтиним и да је П35 чипсет.
|
| |||
| |||
| Да, рекао је Алекс Као микро-АТКС, није добра идеја, осим ако простор је право питање, и моћи није. Такође, са само има 2 меморијска подножја, они ће највише ликлы бити само један канал, што значи да ће бити спорије од нормалног АТКС, плоча која ће радити дуел-канала. |