![]() |
|
| |||
| |||
| Я перебуваю в процесі побудови нового комп'ютера, спеціально призначені для ігор. Тепер мені потрібна процесор, який знаходиться між $ 100 - $ 200. Я досить нове до такого роду речі, але я збираюся на Intel Quad Q6600, який коштує $ 199. Тепер, щоб бути чесним я хочу щось трохи дешевше, і мені було цікаво, чи можна дати мені кілька порад. Дякуємо за допомогу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ще бажаючі Quad, однак для гри, вам не потрібно rearly Quad, якщо ви будете вид надання і т.д., а також, що найдешевший Proccesor навколо. Якщо тільки ігор Перейти на щось з тут можливо, буде найкращим вибором. Якщо вам потрібно більше консультацій за якою саме один, повертайтеся назад.
| |||
| |||
| Спасибі за допомогу, ребята. Але зараз мені просто треба плати. Я дійсно не знаю, що придбати. Це буде пов'язане з E8400 (спасибі). Макс я хочу витратити $ 120. Не можу знайти нічого дешевого і добре, тому що коли я прочитав відгуки, це переконує мене не купувати його. |
|
| |||
| |||
| Тепер, не могли б ви сказати мені, якщо це буде розумний плат? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mobo відверто, що це дуже погана ідея. Micro-ATX яка буде дуже корисна для медіа-центру ПК (і тепла буде більше проблем з обмеженим розміром PCB). І це через чіпсет. Серйозно, триматися подалі від VIA для ігрового побудувати. Have пронозливий на Asus P5-E. Superb ради, досить дешево, і це чіпсета P35.
|
| |||
| |||
| Так, як сказав Алекс Micro-ATX не є гарною ідеєю, якщо простір є реальною проблемою, а влада не є. Крім того, тільки маючи 2 слота пам'яті, вони будуть найбільш likly тільки одного каналу, тобто це буде відбуватися повільніше, ніж звичайні плати ATX яка буде діяти Дуель-Channel. |