menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Nápověda výběru mezi 2 Asus Základní desky

Reply

Thread Nástroje
Old 2. června 2009, 08:23
Nový člen skupiny

Default Nápověda výběru mezi 2 Asus Základní desky

Nazdar

Co se mé nedávné mb konečně crapped ven i am plánování získat novou plošinu.
Potřebuju pomoct výběru mezi
P5Q-E nebo asus p5q pro turbo
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...BPq&templete=2
http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=ogZlrSeVzUh9MKLO

I cant rozhodnout, který z nich je vyspělejší.
Myslím, že e-p5q je vyspělejší, ale po porovnání recenze na newegg se p5q pro turbo recenze jsou mnohem příznivější, tak jsem si je, protože je lepší a NWE mb nebo jen málo lidí to mám hlásit své diffects.
Vlastně po přečtení všech špatných recenzí jsem získal dojem, že všechny asus mb jsou špatné, je to opravdu?

Díky všem: rolleyes:
Old 2. června 2009, 10:02
Dárce Skupina

Default Nápověda výběru mezi 2 Asus Základní desky

P5Q-E vypadá lépe pro mě.

Více SATA porty, takže máte více modernizovatelnost, pokud jde o DVD, CD, HD a BD disky jít - stejně jako na HDD.

Je také více Asus' rysy, které mohou být užitečné.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Co se rozdílu mezi těmito dvěma? (Motherboardy) sparx151 Procesory, základní desky & RAM 3 10. březen 2009 16:09
Mám otázku, mají něco společného s motherboardy a beran DelvanteUvanar Obecné Hardware Chat 2 18. Září 2008 00:48
O motherboardy fanoušek. matthew03 Obecné Hardware Chat 10 24. dubna 2008 12:40
PCI x16 motherboardy a 2,0 GFX karty nibz Obecné Hardware Chat 2 28. prosince 2007 11:08
Anketa: Nejlepší zhodnocení peněz Základní desky ... sirantonycartwright Procesory, základní desky & RAM 14 26. června 2007 07:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.