μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Βοήθεια για την επιλογή μεταξύ 2 Asus Μητρικές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 του Ιουνίου 2009, 08:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια για την επιλογή μεταξύ 2 Asus Μητρικές

Γεια σου

Όπως μου πρόσφατη mb τελικά crapped αναφέρονται είμαι σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα νέο εξέδρας.
Χρειάζομαι βοήθεια επιλογή μεταξύ
P5Q-E ή asus p5q pro turbo
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...BPq&templete=2
http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=ogZlrSeVzUh9MKLO

I επίκλιση αποφασίσει ποιο είναι πιο προηγμένη.
Νομίζω p5q-e είναι πιο προηγμένη, αλλά μετά από τη σύγκριση των πελατών σχετικά με την p5q pro newegg στροβιλοελικοφόρου σχόλια είναι πολύ θετικά, τόσο αναρωτιέμαι είναι γιατί είναι και η βελτίωση της Β.Ε. mb ή απλά δεν έχεις αρκετά άτομα που να αναφέρει τις diffects.
Στην πραγματικότητα, μετά την ανάγνωση όλων των επισφαλών πελατών Έχω την εντύπωση ότι όλα asus mb είναι κακό, είναι πραγματικά;

Χάρη σε όλους: rolleyes:
Old 2 του Ιουνίου 2009, 10:02
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια για την επιλογή μεταξύ 2 Asus Μητρικές

P5Q-Ε φαίνεται καλύτερο για μένα.

Περισσότερα SATA λιμένων, έτσι έχετε περισσότερο ευκολία αναβάθμισης όσο το DVD, CD, HD και BD Δίσκοι go - καθώς και στον δίσκο του.

Επίσης, έχει περισσότερες από Asus »χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται, η οποία τείνει να είναι αξιόλογη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο; (Μητρικές) sparx151 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 10 Μαρ 2009 16:09
Έχω μια ερώτηση έχει να κάνει με Μητρικές και ram DelvanteUvanar Γενική Συζήτηση Hardware 2 18η Σεπ 2008 00:48
Σχετικά με τις μητρικές πλακέτες ανεμιστήρα. matthew03 Γενική Συζήτηση Hardware 10 24 Απρ 2008 12:40
X16 PCI Μητρικές και 2.0 gfx κάρτες nibz Γενική Συζήτηση Hardware 2 28 Δεκ. 2007 11:08
Δημοσκόπηση: Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική Μητρικές ... sirantonycartwright Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 14 26 Ιουν 2007 07:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.