manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Pomoć odabirom između 2 Asus Matične ploče

Reply

Thread Tools
Old 2. lipnja 2009, 08:23
Novi član grupe

Default Pomoć odabirom između 2 Asus Matične ploče

Bok

Kao što je moja nedavna mb napokon crapped out I am planiranja kako bi dobili novi snast.
Treba mi pomoć birajući između
P5Q-E ili ASUS p5q pro turbo
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...BPq&templete=2
http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=ogZlrSeVzUh9MKLO

Ja ne mogu odlučiti koje je više napredan.
Mislim p5q-e je više napredan, ali nakon pregleda na newegg usporedbom s p5q pro turboprop osvrti su mnogo pozitivnih, tako da je to čudo, jer je i poboljšana nwe mb ili jednostavno nije dovoljno ljudi da je dobio izvješće njezina diffects.
Zapravo, nakon čitanja svim lošim recenzijama dobio sam dojam da su svi ASUS mb su loše, zar stvarno?

Hvala svima: rolleyes:
Old 2. lipnja 2009, 10:02
Donatorska Grupa

Default Pomoć odabirom između 2 Asus Matične ploče

P5Q-E izgleda bolje od mene.

Više SATA portova, tako da imate više upgradability koliko DVD, CD, HD i BD pogoni ići - kao i HDD-a.

Ona također ima više od Asus' funkcije uključene, koji imaju tendenciju da se isplati.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Što je razlika između ove dvije? (Matične ploče) sparx151 CPU, Matične ploče i RAM 3 10. ožujak 2009 16:09
Imam pitanje na koji se odnosi na matičnim pločama i ovna DelvanteUvanar General Hardware Chat 2 18. Ruj 2008 00:48
O matičnim pločama ventilator. matthew03 General Hardware Chat 10 24. travanj 2008 12:40
PCI x16 matičnim pločama i 2.0 gfx karticama nibz General Hardware Chat 2 28. prosinac 2007 11:08
Anketa: Najbolja vrijednost za novac ... Matične ploče sirantonycartwright CPU, Matične ploče i RAM 14 26. lipnja 2007 07:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.