פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

עזרה בחירה בין 2 ASUS Motherboards

Reply

שרשרת כלים
Old 2 יוני 2009, 08:23
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה בחירה בין 2 ASUS Motherboards

הי

כפי האחרונים שלי לבסוף MB crapped החוצה אני מתכננת לקבל ציוד חדש.
אני צריך עזרה בחירה בין
P5Q-E או ASUS p5q פרו turbo
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...BPq&templete=2
http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=ogZlrSeVzUh9MKLO

אני צביעות להחליט איזה מהם הוא יותר מתקדם.
אני חושב p5q-E היא מתקדמת יותר אבל לאחר השוואת ביקורות על newegg את p5q מקצועית turbo ביקורות הם הרבה יותר חיובית, אז אני תוהה האם זה בגלל שזה nwe ושיפור MB או פשוט לא מספיק אנשים יש בו כדי לדווח על diffects.
למען האמת, לאחר קריאת כל רע ביקורות קיבלתי את הרושם כי כל ASUS MB הם רעים, הם באמת?

תודה לכולם: rolleyes:
Old 2 יוני 2009, 10:02
קבוצת תורמים

Default עזרה בחירה בין 2 ASUS Motherboards

P5Q-E נראה לי טוב יותר.

עוד יציאות SATA, כך יש לך יותר upgradability ככל-DVD, תקליטורים, כונני HD ו BD ללכת - כמו גם של HDD.

כמו כן, יש יותר של ASUS 'התכונות הכלולות, אשר נוטים להיות כדאי.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מה ההבדל בין שתי? (Motherboards) sparx151 CPUs, Motherboards & RAM 3 -10 מרץ 2009 16:09
יש לי שאלה שיש לעשות עם motherboards ו ראם DelvanteUvanar כללי חומרה צ 'אט 2 18 ספטמבר 2008 00:48
מי מעריץ את motherboards. matthew03 כללי חומרה צ 'אט 10 24 אפריל 2008 12:40
X16 ו-PCI motherboards קלפים 2,0 gfx nibz כללי חומרה צ 'אט 2 -28 דצמבר 2007 11:08
סקר: את התמורה הטובה ביותר לכסף Motherboards ... sirantonycartwright CPUs, Motherboards & RAM 14 26 יוני 2007 07:41
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.