mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Pagalba renkantis tarp 2 Asus plokštės

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 2, 2009, 08:23
Naujas Narys

Default Pagalba renkantis tarp 2 Asus plokštės

Labas

Kaip mano neseniai MB pagaliau crapped iš aš planuoju įsigyti naują platformą.
Man reikia pagalbos renkantis tarp
P5Q-E arba Asus p5q PRO Turbo
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...BPq&templete=2
http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=ogZlrSeVzUh9MKLO

I cant nuspręsti, kuris iš jų yra labiau pažengęs.
Manau p5q-E yra labiau pažengęs, bet palyginus apžvalgos Newegg p5q PRO Turbo atsiliepimai yra žymiai labiau teigiamas, todėl man įdomu tai, nes tai NWE ir geriau MB ar tiesiog nėra pakankamai žmonių gavo jos pranešimą apie savo diffects.
Tiesą sakant, perskaičius visų blogų Apžvalgos aš įspūdis, kad visi Asus MB yra blogai, jie yra iš tikrųjų?

Ačiū visiems: rolleyes:
Old Birželis 2, 2009, 10:02
Donorų grupės

Default Pagalba renkantis tarp 2 Asus plokštės

P5Q-E atrodo geriau man.

Daugiau uostai SATA, todėl jūs turite daugiau Upgradability kiek DVD, CD, HD ir BD diskai pereiti - taip pat HDD.

Ji taip pat turi daugiau Asus "įrangos elementų, kurie paprastai turi būti verta.

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kas tarp šių dviejų? (Motherboards skirtumas) sparx151 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 Kovas 10, 2009 16:09
Turiu klausimą atsižvelgdamas daryti su Portatiles ir RAM DelvanteUvanar General Hardware Chat 2 18 rugsėjis 2008 00:48
Apie pagrindinių plokščių ventiliatorių. matthew03 General Hardware Chat 10 Balandis 24, 2008 12:40
PCI x16 Portatiles ir 2,0 GFX kortelės nibz General Hardware Chat 2 28 gruodis 2007 11:08
Apklausa: Best Value for Money plokštės ... sirantonycartwright CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 14 Birželis 26, 2007 07:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.