![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Као што је моја недавна мб напокон цраппед оут И ам планирања како би добили нови снаст. Треба ми помоћ бирајући између П5К-Е или Асус п5к про турбо хттп://ууу.асус.цом/продуцт.аспкс?П_И...БПк&темплете=2 хттп://ууу.асус.цом/Продуцт.аспкс?П_ИД=огЗлрСеВзУх9МКЛО Ја не могу да одлучи које је више напредан. Мислим п5к-е је више напредан, али након прегледа на неуегг упоредбу са п5к про турбопроп осврт су много позитивних, тако да је то чудо, јер је и побољшана нуе мб или једноставно није довољно људи да је добио извештај њеног диффецтс. Заправо, након читања свим лошим рецензија добио сам утисак да су сви Асус мб су лоше, зар стварно? Хвала свима: роллеыес: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| П5К-Е изгледа боље од мене.
Више САТА портова, тако да имате више упградабилиты колико ДВД, ЦД, ХД и БД погони ићи - као и ХДД-а. Она такође има више од Асус' функције укључене, који имају тенденцију да се исплати. Мы Сыстем: ФордыПЦ
|