менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Допомога при виборі між 2 материнські плати ASUS

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 червня 2009, 08:23
Нові члени групи

Default Допомога при виборі між 2 материнські плати ASUS

Привіт

Оскільки моє останнє Mb crapped нарешті, що я планую отримати нові установки.
Мені потрібна допомога у виборі між
P5Q-E і ASUS P5Q Pro Turbo
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...BPq&templete=2
http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=ogZlrSeVzUh9MKLO

Я нахиляє вирішите, який з них більш просунутим.
Я думаю, P5Q-E є більш передовим, але після порівняння відгуки на Newegg P5Q Pro Turbo відгуків набагато більше позитивних, так цікаво це тому що це НВе і поліпшити Мб або просто не достатньо людей, отримали його у своїй доповіді diffects.
Дійсно, після прочитання всіх поганих відгуків я отримав враження, що всі ASUS MB є поганими, вони насправді?

Спасибо всем: rolleyes:
Old 2 червня 2009, 10:02
Донор групи

Default Допомога при виборі між 2 материнські плати ASUS

P5Q-E виглядає краще для мене.

Додаткові порти SATA, так що у вас є можливість модернізації більш наскільки DVD, CD, HD і BD йдуть диски, - а також HDD's.

Вона також має більше можливостей Asus "включена, які, як правило, стоїть.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Що різниця між цими двома? (Материнські плати) sparx151 Процесори, материнські плати RAM & 3 10 березня 2009 16:09
Я отримав питанням, пов'язаним з материнських плат і оперативної пам'яті DelvanteUvanar Генеральний обладнання чат 2 18 вересня 2008 00:48
Про плати вентилятором. matthew03 Генеральний обладнання чат 10 24 квітня 2008 12:40
X16 PCI плати і 2,0 GFX карт nibz Генеральний обладнання чат 2 28 грудня 2007 11:08
Опитування: Краща ціна / якість плати ... sirantonycartwright Процесори, материнські плати RAM & 14 26 червня 2007 07:41
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.