![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Търся за дънната платка, от Intel P45 архитектура като компонент ръководство предлага това е този, за да получите. Ще се използва Core 2 Quand и DDR 2 RAM. Бих искал да бъде в състояние да SLI два часа NVIDIA карти, и имат най-малко 1 eSATA порт. Все пак, не мога да намеря съвет, който отговаря на тези critera. Аз предпочитам ASUS като производител, въпреки че вероятно не е много между различните марки. Предложения много оценявам, Майкъл |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI е трик, а вие не го направите по P45.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| О добре, не е била наясно, че не сте могли да го направите по P45. Това е за потенциален построен през лятото, като след това мога да свърша с i7 и DDR3 ако цената е слязъл достатъчно. |
|
| |||
| |||
| juz изчакайте докато световната икономика се стабилно .. сигурно ядрото i7 цена ще капка .. ehehe .. ако U rily искате да използвате P45 арх .. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Intel Core 2 Duo Quad Срещу | Razer | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 28-ми септември 2009 година 21:40 |
| Overclocking си Intel Core 2 Quad издокарвам - Какво да правя сега? | phillipbooker08 | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 11 Юни 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Duo E8500 се предлага Intel Core 2 Quad Q9650 на Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 2-ро Mar 2009 23:00 |
| Intel Core 2 четворни | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 2-ро Jan 2008 13:22 |
| Intel 6600 куадро сърцевина | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 25 Дек 2007 23:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |