![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Hledám základní desku na Intel P45 architektury jako konstrukční příručky naznačuje, jedná se o jeden až dostanu. Uvidíme se pomocí Core 2 Quand a DDR 2 RAM. Chtěla bych být schopen nVIDIA SLI dvě karty, a musí mít alespoň 1 ESATA port. Nicméně, nemůžu najít deska, která splňuje tato kritéria. Dávám ASUS jako výrobce, přestože tam zřejmě není daleko od jiných značek. Návrhy velmi oceňovány Michael |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI je trik a vy nemůžete dělat to na P45.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ach jo, já nebyl vědom toho, že byste nemohli dělat to na P45. To je pro potenciální stavět v létě tak potom můžu skončit s I7 a DDR3-li cena sstoupil dost. |
|
| |||
| |||
| Juz čekat do globální ekonomiky získat stabilní .. určitě jádro I7 cena klesne ehehe .. .. když u rily chcete použít P45 arch. .. |
|
| |||
| |||
| Podívejte se na to: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131299 |