![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi all, Ψάχνω για μια μητρική πλακέτα, για την αρχιτεκτονική Intel P45, όπως το συστατικό αυτό είναι οδηγός προτείνει τη μια να. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε Core 2 Quand και 2 DDR RAM. Θα ήθελα να είναι σε θέση να nVIDIA SLI δύο κάρτες, και έχουν τουλάχιστον 1 eSATA λιμάνι. Ωστόσο, δεν μπορώ να βρω ένα συμβούλιο που πληροί αυτά τα κριτήρια. Προτιμώ ASUS ως κατασκευαστή, αν και μάλλον δεν είναι πολύ μεταξύ διαφορετικών σημάτων. Προτάσεις ιδιαίτερα αποτελεσματικό, Michael |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI είναι ένα κόλπο και δεν μπορείτε να το κάνετε για P45.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ω δικαίωμα, δεν γνώριζα ότι δεν θα μπορούσατε να το κάνετε σε ένα P45. Πρόκειται για ένα δυναμικό οικοδομήσει το καλοκαίρι έτσι από τότε μπορεί να καταλήξουν με i7 και DDR3 αν η τιμή έχει μειωθεί αρκετά. |
|
| |||
| |||
| juz περιμένετε μέχρι παγκόσμια οικονομία get σταθερό .. σίγουρα πυρήνα i7 τιμές θα μειωθούν ehehe .. .. εάν u rily θέλουν να χρησιμοποιήσουν το P45 τόξο .. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel Core 2 Duo Vs Quad | Razer | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 21:40 |
| Overclocking μου Intel Core 2 Quad εξέδρας - Τι να κάνω τώρα; | phillipbooker08 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 11 Ιουν 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 2η Ιαν 2008 13:22 |
| Πυρήνα Intel Quad 6600 | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 25 Δεκ. 2007 23:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |