![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
Én keresem egy alaplap, az Intel P45 architektúra, mint az alkatrész útmutató javasolja, ez az egy-get. Majd használja a Core 2 quand és DDR 2 RAM. Szeretném, hogy két SLI nVidia kártya, és legalább 1 eSATA port. Azonban nem találok egy tábla, amely megfelel ezeknek a critera. Inkább ASUS, mint a gyártó, bár valószínűleg nem sokkal a különböző márkák között. Javaslatok igen nagyra értékelik, Michael |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
SLI van egy trükk, és nem tudja ezt a P45.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ó, igaz, nem voltam tudatában annak, hogy ha nem tudnám, hogy a P45. Ez egy esetleges építeni a nyári így aztán május végén egy I7 és DDR3, ha az ár lejössz elég.
|
|
|
|||
|
|||
|
juz várni, amíg a globális gazdaság stabil kap .. biztos mag I7 ár süllyed .. ehehe .. ha u rily szeretné használni a P45 arch ..
|
|
|
|||
|
|||
|
|