![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, I'm looking for plokštės, ant Intel P45 architektūra komponentas vadovas siūlo tai viena gauti. I'll naudojate Core 2 Quand ir DDR 2 RAM. Norėčiau, kad būtų galima nVIDIA SLI dvi korteles, ir turėti ne mažiau kaip 1 eSATA port. Tačiau aš negaliu rasti valdyba, kuri atitinka Šie kriterijai. Norėčiau Asus kaip gamintojas, nors tikriausiai ne daug bet tarp skirtingų prekės ženklų. Suggestions much appreciated, Michael |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI yra Trik ir tu negali to padaryti dėl P45.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oi gerai, aš nežinojo, kad tu negali daryti dėl P45. Tai yra dėl galimo statyti vasarą padaryti, tada aš galų gale su i7 ir DDR3, jeigu kaina nukrito pakankamai. |
|
| |||
| |||
| Juz palaukti kol pasaulio ekonomika gauti stabilų .. tikrai core i7 kaina nukris .. ehehe .. if u rily nori naudotis P45 arkos .. |
|
| |||
| |||
| Check this out: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131299 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Intel Core 2 Duo vs Quad | Razer | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 28 rugsėjis 2009 21:40 |
| Overclocking mano Intel Core 2 Quad Rig - Ką man dabar daryti? | phillipbooker08 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Birželis 11, 2009 16:44 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 2 sausis 2008 13:22 |
| Intel Quad Core 6.600 | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 10 | 25 gruodis 2007 23:48 |
| Temos įrankiai | |
| |