![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, I'm looking for a płyta główna, na architekturze Intel P45 jako składnik Poradnik sugeruje to, aby dostać. I'll be użyciu Core 2 Quand DDR 2 i pamięci RAM. Chciałbym móc SLI dwie karty nVidia, i co najmniej 1 port eSATA. Jednakże, nie mogę znaleźć pokładzie, które spełnia te kryteria. Wolę ASUS jako producent, chociaż prawdopodobnie nie jest wiele od innych marek. Sugestie much appreciated, Michael |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI to chwyt i nie można zrobić na P45.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| O prawo, nie byłem świadomy, że nie można zrobić na P45. To jest dla budowania potencjału w lecie tak wtedy może zakończyć się z i7 i DDR3 jeżeli ze spadkiem cen wystarczy. |
|
| |||
| |||
| juz czekać, aż globalnej gospodarki uzyskać stabilne .. na pewno core i7 cena spadnie .. ehehe .. if u rily chcesz używać P45 arch. .. |
|
| |||
| |||
| Check this out: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131299 |