![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво свима,
Им 'хандсоме за матичне плоче, на Интел П45 архитектуре као саставни водич сугерише да је то један до добити. Болестан 'постојати помоћу Цоре 2 Куанд и ДДР 2 РАМ. Желим бити у могућности сли две НВИДИА картице, и да има најмање 1 еСАТА порт. Међутим, ја не могу наћи одбор који задовољава ове цритера. Радије бих Асус као произвођач, иако вероватно није далеко од било какве различитих марки. Предлози много поштовати, Мицхаел |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Сли је трик и не можете то учинити на П45.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ох право, нисам била свесна да не може то учинити на П45. Ово је за потенцијалне градити у лето тако да сам тада мај крај горе са и7 и ДДР3 ако цена је сишао довољно.
|
|
|
|||
|
|||
|
јуз сачекајте док светском привреди добити стабилан .. сигурно цоре и7 ће пад цена .. ехехе .. ако у рилы желите користити П45 славолук ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Цхецк тхис оут: хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813131299
|