![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я шукаю для материнської плати, на архітектурі Intel P45 як компонент керівництво пропонує це, щоб отримати одну. Я буду використовувати Core 2 Quand 2 і DDR RAM. Я хотів би мати можливість NVIDIA SLI дві карти, і мати принаймні 1 ESATA порт. Тим не менше, я не можу знайти поле, яке відповідає цим critera. Я віддаю перевагу ASUS, як виробник, хоча, ймовірно, не дуже між будь-якими різних марок. Пропозиції високо цінується, Майкл |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI є прийомом, і ви не можете зробити це на P45.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Гаразд, я не знав, що ви не можете зробити це на P45. Це для потенційного побудувати Влітку це, то я можу в підсумку i7 і DDR3, якщо ціна дійшла достатньо. |
|
| |||
| |||
| Juz чекати, поки глобальна економіка отримати стабільний .. точно Core i7 ціна впаде Ehehe .. .. якщо у rily хочете використовувати .. P45 арка |
|
| |||
| |||
| Перевірити це на: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131299 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Intel Core 2 Duo Quad Vs | Razer | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 28 вересня 2009 21:40 |
| Розгін мій Intel Core 2 Quad Ріг - Що мені тепер робити? | phillipbooker08 | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 11 червня 2009 16:44 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 2 березня 2009 23:00 |
| Intel Core 2 Quad | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 2 січня 2008 13:22 |
| Intel Quad Core 6600 | Cew27 | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 25 грудня 2007 23:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |