![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Току-що започнаха сериозно да търсят по-нови PC отново. Мисля, че ще отидат за ASUS Страйкър Екстремни 680i mobo и Intel Q6600 2.4GHz процесор. Бих искал да знам какво си мислите, че най-подходяща би била RAM, благодаря. PS Личното ми любима марка е Кингстън, но аз съм напълно отворен за други. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Личното ми любимо е А-данни. Затваряне на втория ще бъде пират. Аз правя въпрос своя избор на CPU все пак. Аз съм в момента benching ми E8400 срещу missus'es (нали?) Q6600, както на запасите скорости. "Е" ousted стане само в специални мулти-резбовани бенчмаркинг. Сложи просто, ако игрални отивам за "Е", ако, като например, започваш да се правят много от видео-монтаж, ръгам с четворни, просто не е задължително и Q6600. Превъзходни избор на дънната платка все пак.
|
| |||
| |||
| Аз съм в игрите, но аз наистина не използвате компютъра много за това, още на конзолата фен. Болен 'ръгам с четворни, че е това, което аз и няколко приятели излезе с толкова ... Както и да е, благодаря за инфо. |
|
| |||
| |||
| Няма проблем. Вашите пари, вашият избор.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отивам за Quad Q9450 е малко по-просторен и по-високи скорости на часовника, но Q9300 има същата скорост като часовник Q6600, но е 45nm ядрото, така ще се пуска охладител и по-енергийно ефективно, аз също мисля, че може да се Малко евтини.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От това, което чувате от 45nm quads са боклуци, а не само за OCing. Аз ще отида E8200 tbh .. но като Алекс заяви, ОП призив.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Съвместими или не? | TheOneAndOnly | Общи Хардуер Чат | 9 | 10 Юли 2008 08:52 |
| Съвместими с Vista? | Compasky | Общи Хардуер Чат | 4 | 23rd Jan 2008 02:28 |
| Ли са всички тези, съвместими | lilthug118 | Общи Хардуер Чат | 6 | 20 декември 2007 19:41 |
| Какви трябва да бъдат съвместими с какво? | scrivomcdivo | Общи Хардуер Чат | 18 | 17 ноември 2007 10:16 |
| Трябва да знаете, ако някои RAM е съвместим ... | coryengle | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 19 Март 2007 15:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |