![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všichni,
Jsem začal vážně zabývat novým PC znovu. Myslím, že půjde o stávkující ASUS Extreme 680i mobo a Intel Q6600 2.4GHz procesor. Chtěla bych vědět, co si myslíte, že nejvhodnější RAM by se, díky. PS Moje oblíbené značky Kingston, ale jsem úplně otevřena další. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Můj osobní oblíbené je A-Data.
Zavřít druhé by Corsair. Mám dotaz Vašeho výběru cpu ačkoli. Já jsem v současné době benching můj E8400 proti missus'es (eh?) Q6600, a to jak v rychlosti vozidel. Na 'E' jen dostane zapuzené v určeném multi-závitové benchmarkingu. Zjednodušeně řečeno, pokud je herní jít za 'E', jestliže, jako příklad lze uvést, že vy budete dělat hodně video-editaci, držet se čtyřkoalice, ale ne nutně Q6600. Superb výběr desce ačkoli.
|
|
|
|||
|
|||
|
Já jsem do hry, ale nemám opravdu používat počítač daleko za to, že více konzoly fanoušek.
Budu držet se čtyřkoalice, to bylo to, co já a pár kámoši přišli s tak ... Každopádně díky za info. |
|
|
|||
|
|||
|
Žádný problém. Vaše peníze, Vaše volba.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jedu pro Quad Q9450 je to trochu širší a vyšší hodinové rychlosti, ale Q9300 má stejnou rychlost jako hodiny Q6600, ale je 45nm jádro tak poběží chladiče a energeticky účinnější, Myslím si také, že může být trochu levnější.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Z toho, co jsem slyšel 45nm čtyřlůžkové pokoje jsou brak a to nejen pro OCing. Chtěl bych jít E8200 tbh .. ale jako Alex řekl, OP výzva.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|