![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Μόλις άρχισε να εξετάζει σοβαρά ένα νέο υπολογιστή και πάλι. Νομίζω ότι θα πάμε για ένα ASUS Στράικερ Extreme 680i mobo και επεξεργαστή Intel Q6600 2.4GHz. Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η γνώμη σας η πιο κατάλληλη RAM θα είναι, ευχαριστώ. PS Η προσωπική μου αγαπημένη μάρκα Kingston, αλλά είμαι εντελώς ανοικτή για τους άλλους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η προσωπική μου αγαπημένη, είναι η A-Data. Κλείστε το δεύτερο θα είναι Corsair. Κάνω ερώτηση σας επιλογή της cpu όμως. Είμαι σήμερα αναβαθμίδα E8400 μου κατά της missus'es (ε;) Q6600, τόσο σε stock ταχύτητες. Η «Ε» γίνεται μόνο σε ειδικά ousted πολλαπλών κοχλιωτές συγκριτικής αξιολόγησης. Με απλά λόγια, αν gaming πάνε για το «Ε» αν, ως παράδειγμα, θα πάμε να κάνουμε πολλά βίντεο-μοντάζ, ραβδί με ένα quad, απλά δεν είναι απαραίτητα η Q6600. Θαυμάσια επιλογή του αν και μητρική πλακέτα.
|
| |||
| |||
| Είμαι σε παιχνίδια, αλλά στην πραγματικότητα δεν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για πολύ ότι, περισσότερο από μία κονσόλα ανεμιστήρα. Θα κολλήσει με το quad, ότι ήταν αυτό που ήθελα και μια-δυο βοηθοί ήρθε με τόσο ... Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την πληροφορία. |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα χρήματά σας, την επιλογή σας.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πάω για το Quad Q9450 είναι λίγο πιο επεκτατική και υψηλότερες ταχύτητες ρολογιού, αλλά ο Q9300 έχει την ίδια ταχύτητα ρολογιού όπως ο Q6600, αλλά είναι ένα 45nm πυρήνα έτσι θα τρέχει πιο δροσερό και υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, πιστεύω επίσης ότι είναι δυνατόν να λίγο φθηνότερα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από ό, τι ακούω τα 45nm τετράκλινα σκουπίδια και δεν είναι μόνο για OCing. Απλώς θα πάνε E8200 tbh .. αλλά, όπως είπε Alex, ΕΠ κλήση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συμβατή ή δεν είναι; | TheOneAndOnly | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 10 Ιουλ 2008 08:52 |
| Συμβατό με Vista; | Compasky | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 23 Ιαν 2008 02:28 |
| Είναι όλα αυτά τα συμβατά | lilthug118 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 20 Δεκ. 2007 19:41 |
| Ποια πρέπει να είναι συμβατό με τι; | scrivomcdivo | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 17 Νοε 2007 10:16 |
| Πρέπει να μάθω αν υπάρχει κάποια RAM είναι συμβατές ... | coryengle | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 19 Μαρ 2007 15:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |