![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Upravo sam počeo ozbiljno gleda na novo računalo ponovno. Mislim da ću ići po ASUS Napadač Krajnost 680i mobo i Intel Q6600 2.4GHz procesor. Htjela bih znati što mislite najprikladnije RAM-a bi se, hvala. PS Moja osobna omiljena marka je Kingston, ali ja sam potpuno otvoren prema drugima. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja osobna omiljena je A-Data. Zatvori drugi bi Gusar. Ja to pitanje Vaš izbor CPU ipak. Ja sam trenutno benching moj E8400 protiv missus'es (eh?) Q6600, kako na stock brzinama. 'E' tek dobiva isključen u namjenski multi-navojem benchmarking. Jednostavno rečeno, ako se igre ići na 'E' i ako, kao primjer, ti si idući u biti radi puno od video-editing, štap sa quad, samo ne nužno i Q6600. Divan izbor matične ploče ipak.
|
| |||
| |||
| Ja sam u igranju, ali JA dont 'stvarno iskoristiti računalo za mnogo toga, više od konzola navijač. I'll stick sa quad, da je ono što mene i par prijateljima došao gore sa taj način ... Bilo kako, hvala za info. |
|
| |||
| |||
| Nema problema. Vaš novac, tvoj izbor.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idem na Q9450 Quad je nešto više ekspanzivna clock brzine i veće, ali Q9300 ima ista brzina kao i Q6600, ali je 45nm jezgra hladnjaka tako da će se pokrenuti i energetski učinkovit, ja isto tako mislim da svibanj biti malo jeftiniji.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od ono što sam čuo 45nm četvorci su bezvrijedne, a ne samo za OCing. Ja bi samo ići E8200 tbh .. ali kao što je Alex rekao, OP poziv.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kompatibilni ili ne? | TheOneAndOnly | General Hardware Chat | 9 | 10. srpnja 2008 08:52 |
| Kompatibilan sa Vista? | Compasky | General Hardware Chat | 4 | 23 siječanj 2008 02:28 |
| Jesu li sve ove kompatibilne | lilthug118 | General Hardware Chat | 6 | 20. prosinac 2007 19:41 |
| Šta ima da bude kompatibilna sa što? | scrivomcdivo | General Hardware Chat | 18 | 17. studeni 2007 10:16 |
| Trebam to znati ako neko RAM kompatibilno ... | coryengle | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 19. ožujak 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |