![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, אני עתה התחלת ברצינות מסתכל על מחשב חדש שוב. אני חושב שאני אלך על ASUS שובת אקסטרים 680i mobo ו Q6600 2.4GHz מעבד אינטל. הייתי רוצה לדעת מה אתה חושב הכי מתאים RAM תהיה, תודה. נ.ב. האישי קינגסטון הוא המותג האהוב עליך, אבל אני פתוח לחלוטין לאחרים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מקורב האישי שלי הוא A-Data. סגור השני יהיה Corsair. אני עושה את שאלה של בחירה למרות CPU. אני כרגע benching שלי E8400 נגד missus'es (הא?) Q6600, הן בבית במהירויות המניה. ה 'אי' מקבל רק ב ousted ייעודי מרובה מושחל benchmarking. שים פשוט, אם המשחק ללכת על 'אי' אם, כדוגמה, אתה הולך לעשות הרבה עריכת וידאו, מקל עם חצר, פשוט לא בהכרח את Q6600. Superb הבחירה של לוח האם בכל זאת.
|
| |||
| |||
| אני בתוך המשחק, אבל אני לא ממש משתמש במחשב עולה כי יותר של קונסולת מעריץ. אני אקח את המקל עם חצר, כי מה שהיה לי כמה mates ניגש עם כל כך ... בכל מקרה, תודה על המידע. |
|
| |||
| |||
| אין בעיה. את הכסף שלך, לפי בחירתך.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני הולך על Quad Q9450 זה קצת יותר גלוי ו במהירויות שעון גבוהות יותר, אבל יש את Q9300 באותה מהירות השעון כמו Q6600, אבל הוא כל כך 45nm הליבה יפעלו Cooler ועוד אנרגיה יעיל, אני גם חושב שזה עשוי להיות קצת זול יותר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לפי מה שאני שומע את הזבל 45nm quads הם ולא רק עבור OCing. הייתי פשוט ללכת E8200 tbh .. אבל כמו אלכס אמר op קריאה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תואם או לא? | TheOneAndOnly | כללי חומרה צ 'אט | 9 | -10 יולי 2008 08:52 |
| תואם Vista? | Compasky | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 23 ינואר 2008 02:28 |
| האם כל אלה תואמים | lilthug118 | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 20 דצמבר 2007 19:41 |
| מה צריך להיות תואם עם מה? | scrivomcdivo | כללי חומרה צ 'אט | 18 | -17 נובמבר 2007 10:16 |
| אני צריך לדעת אם מסוים של זיכרון RAM תואם ... | coryengle | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 19th מרץ 2007 15:08 |
| שרשרת כלים | |
| |