![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everybody, Aš ką tik pradėjo rimtai žiūri į naują kompiuterį iš naujo. Manau bus eiti ASUS Striker Extreme 680i MOBO ir Intel Q6600 2.4GHz procesoriaus. Norėčiau žinoti, ką manote labiausiai tinka RAM būtų, ačiū. PS Mano asmeninis mėgstamą prekės ženklą "Kingston", bet aš visiškai atvira kitiems. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano asmeninė Populiariausi yra, duomenys. Uždaryti Antrasis būtų Corsair. Aš klausimą pasirinkimą CPU nors. I'm currently benching Mano E8400 prieš missus'es (eh?) Q6600, tiek akcijų greičiu. "E" gauna tik nuverstas specialiose multi-threaded lyginamoji analizė. Paprasčiau tariant, jei žaidimų eiti "E", jeigu, pavyzdžiui, jūs ketinate daryti vaizdo daug redagavimo, klijuoti su quad, tik nebūtinai Q6600. Puikus pasirinkimas plokštė nors.
|
| |||
| |||
| Aš į žaidimus, bet I don't really naudotis kompiuteriu kainuoja, kad daugiau iš konsolės fanas. I'll Stick su quad, kad buvo kas man ir su draugais pora sugalvojo taip ... Anyway, thanks for the info. |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų. Jūsų pinigai, jūsų pasirinkimas.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm going for Quad Q9450 tai šiek tiek daugiau platus ir aukštojo laikrodis greičiu, bet Q9300 turi tą patį taktinį dažnį kaip Q6600, bet yra 45 nanometrų core tai truks aušintuvo ir didesniam energijos vartojimo efektyvumui, taip pat manau, jis gali būti šiek tiek pigiau.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš to, ką girdi 45 nanometrų keturračiai yra šiukšlių, ir ne tik OCing. Norėčiau tiesiog eikite E8200 TBH .. bet, kaip sakė Aleksas, op skambinti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Suderinama ar ne? | TheOneAndOnly | General Hardware Chat | 9 | 10 liepa 2008 08:52 |
| Suderinamumas su Vista? | Compasky | General Hardware Chat | 4 | 23 sausis 2008 02:28 |
| Ar visa tai suderinama | lilthug118 | General Hardware Chat | 6 | 20 gruodis 2007 19:41 |
| Koks turi būti suderinamas su tuo, ką? | scrivomcdivo | General Hardware Chat | 18 | Lapkritis 17, 2007 10:16 |
| Man reikia sužinoti, ar tam tikras RAM yra suderinamas ... | coryengle | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Kovas 19, 2007 15:08 |
| Temos įrankiai | |
| |