![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everybody, Esmu tikko sākusi nopietni meklē jaunu datoru vēlreiz. Es domāju, ka es iešu uz ASUS Striker Extreme 680i MOBO un Intel Q6600 2.4GHz procesoru. Es gribētu zināt, kas jums šķiet vispiemērotākais RAM būtu, thanks. PS Mans personīgais favorīts zīmols ir Kingston, bet es esmu pilnīgi atvērts citiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mana personīgā mīļākais ir-Data. Aizvērt Otrais risinājums ir Corsair. Man jautājums pēc Jūsu izvēles cpu though. Es šobrīd benching mans E8400 pret missus'es (eh?) Q6600, gan sastāva ātrumu. "E", tikai izpaužas ousted speciālās multi-threaded salīdzinošo novērtēšanu. Vienkāršāk sakot, ja spēles iet par "E", ja, kā, piemēram, jūs gatavojas darīt daudz video-editing, pielīmējiet ar quad, vienkārši ne vienmēr Q6600. Superb izvēlēties mātesplati though.
|
| |||
| |||
| Es esmu vērā spēles, bet man nav īsti lietot datoru daudz, ka vairāk konsole ventilatoru. I'll stick ar quad, ka bija tāds, ko man un pāris palīgus nāca klajā ar tik ... Anyway, paldies par info. |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu. Jūsu nauda, jūsu izvēle.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm Going for Q9450 Quad tas ir nedaudz vairāk paplašinātu un augstākās pulksteni tempos, bet Q9300 ir pats pulksteni ātrumu, kā Q6600, bet ir 45nm kodols tā darbosies dzesētāju un energoefektīvāku, es arī domāju, ka tā var būt nedaudz lētāk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No tā, ko es dzirdu 45nm kvadrociklu ir nevēlamā un ne tikai OCing. Es vēlētos aiziet E8200 TBH .. bet, piemēram, Alex teica, DP "zvanu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |