![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everybody, I've just zaczął poważnie patrząc na nowy komputer ponownie. Myślę, że pójdę do ASUS Striker Extreme 680i Mobo i procesor Intel Q6600 2.4GHz. Chciałbym wiedzieć co myślisz najbardziej odpowiedni byłby RAM, dzięki. PS Moje ulubione osobowych marki Kingston, ale jestem całkowicie otwarty na innych. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moim ulubionym jest A-Data. Zamknij sekund będzie Corsair. I to kwestia wyboru procesora though. Jestem obecnie benching mojego E8400 przeciwko missus'es (eh?) Q6600, zarówno w stanie prędkościach. "E" tylko dostaje ousted w specjalistycznych wiele wątków benchmarkingu. Mówiąc prościej, jeśli gra się na "E", jeżeli, na przykład, you're doing będzie dużo do edycji filmów, trzymać z quad, tylko niekoniecznie Q6600. Superb wybór choć płyta.
|
| |||
| |||
| Jestem do gier, ale ja naprawdę nie używać komputera za dużo, że więcej konsoli wentylatora. I'll stick z quad, że był to, co mnie i kilka mates pochodziła z tak ... Anyway, dzięki za info. |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu. Twoje pieniądze, twój wybór.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm going dla Quad Q9450 jest nieco bardziej ekspansywną i wyższych prędkości zegara, ale Q9300 posiada taką samą szybkość zegara jako Q6600, ale jest 45nm rdzeń tak będzie działać chłodnicy i bardziej energooszczędne, Sądzę również, może być nieco tańsze.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z tego co słyszę w 45nm quad są śmieciami, a nie tylko dla OCing. Chciałbym pójść E8200 tbh .., ale jak powiedział Alex OP wezwanie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |