![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Am început doar în serios uita la un nou PC-ul din nou. Cred că voi merge pentru un ASUS Striker Extreme 680i mobo si un procesor Intel Q6600 2.4GHz. Aş dori să ştiu ce părere ai despre cel mai potrivit ar fi RAM, multumesc. PS meu personal este de preferat de brand Kingston, dar sunt complet deschise pentru alţii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meu personal este de preferat A-Data. Aproape două ar fi pirat. I a face alegerea ta întrebare de cpu totusi. Sunt prezent benching meu E8400 împotriva missus'es (nu-i aşa?) Q6600, ambele la viteze de stoc. The "E" devine doar izgonit în dedicat multi-filetat benchmarking. Pune-pur şi simplu, în cazul în jocuri merge pentru "E" în cazul în care, ca un exemplu, te duci să faci o gramada de video-editare, stick cu un quad, doar nu neapărat Q6600. Superb alegere din placa de bază, totuşi.
|
| |||
| |||
| Sunt în jocuri, dar eu nu prea folosesc calculatorul de mult pentru că, mai mult de o consolă fan. Voi stick cu quad, asta a fost ceea ce-mi şi un cuplu de prieteni a venit cu asa ca ... Oricum, multumesc pentru info. |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă. Banii tai, alegerea ta.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mã duc pentru Quad Q9450 este un pic mai scumpă şi mai mari viteze de ceas, dar Q9300 are acelaşi ceas viteza ca Q6600, dar este un 45nm de bază va rula atât de răcoare şi mai eficientă a energiei, de asemenea, eu cred că pot fi un pic mai ieftine.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Din ceea ce am auzit de 45nm quads sunt drog şi nu doar pentru OCing. Mi-ar merge doar E8200 tbh .. dar a spus ca Alex, PO apel.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|