![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Som začal vážne zaoberať novým PC znova. Myslím, že pôjde o štrajkujúci ASUS Extreme 680i Mobo a Intel Q6600 2.4GHz procesor. Chcela by som vedieť, čo si myslíte, že najvhodnejšie RAM by sa, vďaka. PS Moje obľúbené značky Kingston, ale som úplne otvorená ďalšie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môj osobný obľúbené je A-Data. Zavrieť druhej by Corsair. Mám dotaz Vášho výberu cpu hoci. Já jsem v súčasnosti benching môj E8400 proti missus'es (eh?) Q6600, a to ako v rýchlosti vozidiel. Na 'E' len dostane zapuzené v určenom multi-závitové benchmarkingu. Zjednodušene povedané, ak je herný ísť za 'E', ak, ako príklad možno uviesť, že vy budete robiť veľa video-editaci, držať sa čtyřkoalice, ale nie nevyhnutne Q6600. Superb výber doske hoci.
|
| |||
| |||
| Já jsem do hry, ale nemám naozaj používať počítač ďaleko za to, že viac konzoly fanúšik. Budem držať sa čtyřkoalice, to bolo to, co já a pár kamoši prišli s tak ... Každopádně díky za info. |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém. Vaše peniaze, Vaša voľba.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedu pre Quad Q9450 je to trochu širšie a vyššie hodinové rýchlosti, ale Q9300 má rovnakú rýchlosť ako hodiny Q6600, ale je 45nm jadro tak poběží chladiča a energeticky efektívnejšie, Myslím si tiež, že môže byť trochu lacnejšie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z toho, čo som počul 45nm štvorposteľové izby sú brak a to nielen pre OCing. Chcel by som ísť E8200 tbh .. ale ako Alex povedal, OP výzva.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kompatibilné alebo nie? | TheOneAndOnly | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 10. júl 2008 08:52 |
| Kompatibilné s Vista? | Compasky | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 23. január 2008 02:28 |
| Sú všetky tieto kompatibilné | lilthug118 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 20. december 2007 19:41 |
| Čo musí byť v súlade s tým, čo? | scrivomcdivo | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 17. novembra 2007 10:16 |
| Potrebujem vedieť, či určité RAM je kompatibilná ... | coryengle | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 19. marca 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |