![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Управо сам почела озбиљно гледа на ново рачунар поново. Мислим да ћу за Асус мобо њихала Екстремни 680и и Интел К6600 2.4ГХз процесор. Хтела бих да знам шта мислите најрелевантније РАМ-а би се, хвала. ПС Мој лични љубимац бранд је Кингстон, али сам потпуно отворен према другима. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мој лични омиљена је А-Дата. Затвори други би се гусар. ЈА донт питање Ваш избор ЦПУ ипак. Ја сам тренутно бенцхинг моја Е8400 против миссус'ес (ех?) К6600, како на дионицама брзинама. Тхе 'Е' тек добија оустед ин придијељени мулти-навојем бенцхмаркинг. Усаглашавање Једноставним речима, ако се иде за гаминг 'Е' ако је, као пример, ти си идући да буде радите пуно видео едитинг, штап са Куад, само не нужно и К6600. Диван избор матичне плоче ипак.
|
| |||
| |||
| Ја сам у играма, али ја стварно не користите рачунар за пуно тога, више од конзола вентилатор. И'лл стицк са Куад, да је оно што мене и пар пријатељима дошао горе са па ... Било како, хвала за инфо. |
|
| |||
| |||
| Нема проблема. Ваш новац, ваш избор.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Идем за Куад К9450 то је нешто више и веће експанзиван цлоцк брзине, али К9300 има исте брзине такта као К6600, али је 45нм језгром па ће се изводити фрижидери и више енергије ефикасна, ЈА мислити то мај исто тако бити мало јефтиније.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Из шта ЈА саслушан 45нм четворци су безвриједна, а не само за ОЦинг. Ја бих само иди Е8200 тбх .. али као што је Алекс рекао, ОП позив.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Компатибилни или не? | ТхеОнеАндОнлы | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 10. јула 2008 08:52 |
| Компатибилан са Виста? | Цомпаскы | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 23 јануар 2008 02:28 |
| Јесу ли све ове компатибилне | лилтхуг118 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 20 децембар 2007 19:41 |
| Шта има да буде компатибилна са што? | сцривомцдиво | Генерал Хардуаре Цхат | 18 | 17 новембар 2007 10:16 |
| Требам то знати ако неко РАМ компатибилно ... | цорыенгле | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 19 март 2007 15:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |