![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba millet, Sadece ciddi yeni bir bilgisayar yeniden arıyor başlattık. Ben bir ASUS Forvet Extreme 680i mobo ve Intel Q6600 2.4GHz işlemci için gidecek düşünüyorum. Size en uygun RAM olur ne düşündüğünüzü bilmek, teşekkürler istiyorum. PS Benim kişisel favori markası Kingston, fakat ben tamamen başkalarına açık yaşıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim kişisel favori bir-Veri. Kapat korsan olacak ikinci. Ben de işlemci seçtiğiniz soru var. Şu anda (ha?) Q6600, borsa hızı iki adresindeki missus'es karşı E8400 benching yaşıyorum. 'E' sadece özel çok dişli Karşılaştırma yılında devirdiği alır. Eğer, örnek olarak, video bir çok düzenleme yapıyor olmak için, bir dört ile, sadece değil her zaman Q6600 sopa olacak sadece, eğer oyun 'E' gitmek koy. Anakartınızın Süper seçim olsa.
|
| |||
| |||
| Ben bir oyun ama gerçekten çok bunun için, daha fazla hayranıyım konsolu bilgisayar kullanmayın. Ben dört ile, ne ben ve arkadaşları bir çift bu kadar geldim hareket etmeniz gerektiğini ... Neyse, bilgi için teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Sorun yok. Paranız, Istediğiniz.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Quad Q9450 biraz daha yüksek saat hızları geniş's, but olacak olan Q9300 ve Q6600 ile aynı saat hızına sahip, ama çok soğuk ve daha enerji verimli çalışacak bir 45nm çekirdek ise, ben de olabilir düşünüyorum biraz daha ucuz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gönderen Ben 45nm karo OCing için önemsiz ve neler duydum. Sadece ama E8200 tbh .. gider gibi Alex, OP çağrı söyledi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|