![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет всім, Я тільки почав серйозно розглядають новий комп'ютер знову. Я думаю, що піде на ASUS Striker Extreme 680i і плат Intel Q6600 2,4 ГГц. Я хотів би знати, що ви вважаєте найбільш придатною ОЗП буде, спасибо. PS Мій улюблений особистого бренду Кінгстон, але я повністю відкритою для інших. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мій особистий улюблений є A-Data. Закрити другий буде Corsair. Я ваше питання вибору процесора, хоча. Я в даний час слюсарні мій E8400 проти missus'es (да?) Q6600, як на складі швидкостях. "Е" тільки отримує витіснили у спеціальних багатопоточних бенчмаркінгу. Простіше кажучи, якщо гра піти на "Е", якщо, як, наприклад, ви збираєтеся робити багато відео-редагування, палиця з Quad, але тільки не обов'язково Q6600. Чудовий вибір материнської плати, хоча.
|
| |||
| |||
| Я в ігри, але я дійсно не користуватися комп'ютером багато для цього, все більше вентиляторів консолі. Я буду дотримуватися Quad, саме це мені і кілька його товаришів прийшли з таким ... У всякому разі, спасибі за інформацію. |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Ваші гроші, ваш вибір.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я йду за Quad Q9450 це трохи ширше, і більш високих тактових частотах, але Q9300 має ту ж частоту як Q6600, але 45nm центр таким буде працювати кулер і більше енергоємними, я також думаю, що це може бути трохи дешевше.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З того, що я чую 45nm квадрациклів є небажаною і не тільки для OCing. Я б просто піти E8200 ТБХ .. але, як сказав Алекс, зателефонуйте порядку.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Сумісні чи ні? | TheOneAndOnly | Генеральний обладнання чат | 9 | 10 липня 2008 08:52 |
| Сумісність з Vista? | Compasky | Генеральний обладнання чат | 4 | 23 січня 2008 02:28 |
| Все це є сумісним | lilthug118 | Генеральний обладнання чат | 6 | 20 грудня 2007 19:41 |
| Що має бути сумісним з чим? | scrivomcdivo | Генеральний обладнання чат | 18 | 17 листопада 2007 10:16 |
| Мені необхідно знати, якщо певними оперативної пам'яті сумісні ... | coryengle | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 19 березня 2007 15:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |