по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

HELP, Flashed BIOS Сега няма да PC Power На

Reply

Нишка Инструменти
Old 14-ти февруари 2009, 13:19
Новите държави Група

Здравейте всички.
Имам проблем. Аз се опитвах да инсталирате videocard на друг компютър и мисълта, че промяната biosettings според чипсет ще помогне. Свалих вариантите и програма, която ми актуализации biosettings в зависимост от чипсет. Когато се актуализира, и рестартирали компютъра си, всички го прави е, всичко се превръща на (вентилатори, памет, всичко е наред, но нищо не се показва на екрана.) Екранът е черен и компютъра има continuos LONG издава сигнал и там не е нещо Аз мога да направя. Опитах cmost променяте настройките по изваждане на батерията от дънната платка, но тя не работи.

Всякакви предложения са добре дошли,
Благодаря предварително.
Old 14 февруари 2009 г., 13:21
Член Група

U buggered, освен ако не желаете вашата Flash BIOS чип, никога актуализация на BIOS, освен ако това е необходимо bassicly
Old 14-ти февруари 2009, 13:26
Новите държави Група

Hmmmm, четох, че след като този проблем, сега аз съм просто се опитвам да се измъкна от този проблем, но благодаря за подкрепата
Old 14-ти февруари 2009, 13:27
Член Група

За съжаление няма нищо не можем да направим, освен ако не можете да намерите друга дъска и суап BIOS, въпреки че някои съвети са фиксирани направо на борда и арго бъдат премахнати, какво скучно е точно?
Old 14 февруари 2009 г., 13:30
Новите държави Група

Неговият един TForce 6100, и на дънната платка могат да бъдат отстранени. Е мигащи опция?
Old 14-ти февруари 2009, 13:45
Член Група

не на дънната платка го самостоятелно нуждите мигащи, неговото малко сменяеми чипове (Мисля)

а да бъде честен, аз имам само търсят в Google за нея и го намерих за £ 13, DONT знаем какви са цените там, но евтин борда, така че ще бъде по-лесно да го замени с нов

АТРИБУТИ: Съжалявам, че паметта ми беше грешка
Old 14-ти февруари 2009, 13:50
Член Група

да бъде честен, по лесния начин, може би е просто да си получа новата дъска

http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356

но може би евтино в крайна сметка само за да получите нова борда.
Old 15-ти февруари, 2009, 21:45
Член Група

MB просто някой гадняр стария BIOS настройки bugging новият фърмуер.

изключвате захранващия кабел, махнете батерията и я поставете в грешна посока. изчакайте няколко секунди, и го сложи в правилния начин.

свързване на кабелите власт отново и да се моли малко:)
Old 17-ти февруари 2009, 20:34
Член Група

поглед нагоре сигнала кодове за вашия MB, че това, което те са за вас, но най-вероятно е повреден вашата CMOS и по този начин ще се нуждаят от CMOS чип. като останалите Бих казал отида за нова MB и се опитайте да използвате като много части пак е възможно.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc