![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Имам проблем. Аз се опитвах да инсталирате videocard на друг компютър и мисълта, че промяната biosettings според чипсет ще помогне. Свалих вариантите и програма, която ми актуализации biosettings в зависимост от чипсет. Когато се актуализира, и рестартирали компютъра си, всички го прави е, всичко се превръща на (вентилатори, памет, всичко е наред, но нищо не се показва на екрана.) Екранът е черен и компютъра има continuos LONG издава сигнал и там не е нещо Аз мога да направя. Опитах cmost променяте настройките по изваждане на батерията от дънната платка, но тя не работи. Всякакви предложения са добре дошли, Благодаря предварително. |
|
| |||
| |||
| U buggered, освен ако не желаете вашата Flash BIOS чип, никога актуализация на BIOS, освен ако това е необходимо bassicly |
|
| |||
| |||
| Hmmmm, четох, че след като този проблем, сега аз съм просто се опитвам да се измъкна от този проблем, но благодаря за подкрепата |
|
| |||
| |||
| За съжаление няма нищо не можем да направим, освен ако не можете да намерите друга дъска и суап BIOS, въпреки че някои съвети са фиксирани направо на борда и арго бъдат премахнати, какво скучно е точно? |
|
| |||
| |||
| Неговият един TForce 6100, и на дънната платка могат да бъдат отстранени. Е мигащи опция? |
|
| |||
| |||
| не на дънната платка го самостоятелно нуждите мигащи, неговото малко сменяеми чипове (Мисля) а да бъде честен, аз имам само търсят в Google за нея и го намерих за £ 13, DONT знаем какви са цените там, но евтин борда, така че ще бъде по-лесно да го замени с нов АТРИБУТИ: Съжалявам, че паметта ми беше грешка |
|
| |||
| |||
| да бъде честен, по лесния начин, може би е просто да си получа новата дъска http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356 но може би евтино в крайна сметка само за да получите нова борда. |
|
| |||
| |||
| MB просто някой гадняр стария BIOS настройки bugging новият фърмуер. изключвате захранващия кабел, махнете батерията и я поставете в грешна посока. изчакайте няколко секунди, и го сложи в правилния начин. свързване на кабелите власт отново и да се моли малко:) |
|
| |||
| |||
| поглед нагоре сигнала кодове за вашия MB, че това, което те са за вас, но най-вероятно е повреден вашата CMOS и по този начин ще се нуждаят от CMOS чип. като останалите Бих казал отида за нова MB и се опитайте да използвате като много части пак е възможно. |