menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

HELP, zasvítil BIOS Nyní PC Nebude Power On

Reply

Thread Nástroje
Old 14.února 2009, 13:19
Nový člen skupiny

Ahoj všichni.
Mám problém. Snažil jsem se nainstalovat grafickou kartu v jiném počítači, a myslel, že změna biosettings podle čipset by pomohlo. I stáhli a možnosti programu, který Aktualizace mých biosettings na čipsetu. Když jsem se aktualizují, a restartovat počítač, to je vše, vše zapne (ventilátory, paměti, všechno je v pořádku, ale nic se zobrazí na obrazovce.) Obrazovka je černá a počítač má kontinuální LONG pípne a nic Můžu dělat. Snažil jsem se cmost resetování nastavení tím, že se baterie z desky, ale nefungoval.

Jakékoliv připomínky jsou vítány,
Díky předem.
Old 14. února 2009, 13:21
Člen Skupina

u buggered pokud chcete flash BIOS chip, nikdy aktualizovat bios, pokud je to nezbytné bassicly
Old 14.února 2009, 13:26
Nový člen skupiny

Hmmmm, četl jsem, že poté, co jsem měl tento problém, nyní jsem jen snaží dostat ven z tohoto problému, ale díky za podporu
Old 14.února 2009, 13:27
Člen Skupina

líto není nic, co můžeme udělat, pokud si najdete jinou stravu a swap BIOS, i když některé desky jsou stanoveny přímo na palubě a dotírat být odstraněny, co nenudí, je to přesně?
Old 14. února 2009, 13:30
Nový člen skupiny

Jeho jedna TForce 6100, a na desce může být odstraněn. Bliká volba?
Old 14.února 2009, 13:45
Člen Skupina

ne desce je vlastní potřeby bliká, jeho malá odnímatelná čipu (myslím)

ale být upřímný, jsem hledali na google a našel jsem ji za 13 liber, dont vědět, jaké jsou ceny, ale jeho levné desce, takže by bylo snadnější jej nahradit novým

EDIT: promiň, že paměť byla moje chyba
Old 14.února 2009, 13:50
Člen Skupina

Abych byl upřímný, jednoduše možná je to jen získat nové desce

http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356

ale to snad levnější do konce jen získat nové desce.
Old 15.února 2009, 21:45
Člen Skupina

mb jen některé badass starý bios nastavení odposlouchávání nový firmware.

odpojte napájecí kabel, vyjměte baterii a dejte ji za špatnou cestou. vyčkejte několik sekund, a dejte je na správné cestě.

připojit napájecí kabely znovu a modlit se trochu:)
Old 17.února 2009, 20:34
Člen Skupina

vyhledat pípnutí kódy pro vaše mb, že to, co je pro vás, ale s největší pravděpodobností poškozena vaše CMOS a tak budou potřebovat CMOS čip. jako ostatní řekl bych jít na nový mb a zkuste použít jako mnoha částech opět je to možné.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.