![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni. Mám problém. Snažil jsem se nainstalovat grafickou kartu v jiném počítači, a myslel, že změna biosettings podle čipset by pomohlo. I stáhli a možnosti programu, který Aktualizace mých biosettings na čipsetu. Když jsem se aktualizují, a restartovat počítač, to je vše, vše zapne (ventilátory, paměti, všechno je v pořádku, ale nic se zobrazí na obrazovce.) Obrazovka je černá a počítač má kontinuální LONG pípne a nic Můžu dělat. Snažil jsem se cmost resetování nastavení tím, že se baterie z desky, ale nefungoval. Jakékoliv připomínky jsou vítány, Díky předem. |
|
| |||
| |||
| u buggered pokud chcete flash BIOS chip, nikdy aktualizovat bios, pokud je to nezbytné bassicly |
|
| |||
| |||
| Hmmmm, četl jsem, že poté, co jsem měl tento problém, nyní jsem jen snaží dostat ven z tohoto problému, ale díky za podporu |
|
| |||
| |||
| líto není nic, co můžeme udělat, pokud si najdete jinou stravu a swap BIOS, i když některé desky jsou stanoveny přímo na palubě a dotírat být odstraněny, co nenudí, je to přesně? |
|
| |||
| |||
| Jeho jedna TForce 6100, a na desce může být odstraněn. Bliká volba? |
|
| |||
| |||
| ne desce je vlastní potřeby bliká, jeho malá odnímatelná čipu (myslím) ale být upřímný, jsem hledali na google a našel jsem ji za 13 liber, dont vědět, jaké jsou ceny, ale jeho levné desce, takže by bylo snadnější jej nahradit novým EDIT: promiň, že paměť byla moje chyba |
|
| |||
| |||
| Abych byl upřímný, jednoduše možná je to jen získat nové desce http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356 ale to snad levnější do konce jen získat nové desce. |
|
| |||
| |||
| mb jen některé badass starý bios nastavení odposlouchávání nový firmware. odpojte napájecí kabel, vyjměte baterii a dejte ji za špatnou cestou. vyčkejte několik sekund, a dejte je na správné cestě. připojit napájecí kabely znovu a modlit se trochu:) |
|
| |||
| |||
| vyhledat pípnutí kódy pro vaše mb, že to, co je pro vás, ale s největší pravděpodobností poškozena vaše CMOS a tak budou potřebovat CMOS čip. jako ostatní řekl bych jít na nový mb a zkuste použít jako mnoha částech opět je to možné. |