![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα. Θα προσπαθούσε να εγκαταστήσει κάρτα οθόνης σε άλλον υπολογιστή και νόμιζα ότι η αλλαγή biosettings σύμφωνα με chipset θα βοηθούσε. Θα κατεβάσει τις επιλογές και ένα πρόγραμμα που μου Ενημερώσεις biosettings σύμφωνα με το chipset. Όταν ενημερώθηκε ότι, και επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου, το μόνο που κάνει είναι, ό, τι στις στροφές (ανεμιστήρες, μνήμη, όλα είναι καλά, αλλά τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη.) Η οθόνη είναι μαύρη και ο υπολογιστής έχει συνεχή LONG μπιπ και δεν υπάρχει τίποτα Μπορώ να το κάνω. Προσπάθησα επαναφορά cmost ρυθμίσεις, με τη μπαταρία από τη μητρική πλακέτα, αλλά δεν λειτούργησε. Όποιες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες, ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| u buggered αν δεν ήθελε flash το BIOS chip, η ενημερωμένη έκδοση του BIOS δεν είναι απαραίτητη αν δεν bassicly |
|
| |||
| |||
| Hmmmm, διάβασα ότι μετά είχα αυτό το πρόβλημα, τώρα είμαι απλά προσπαθούμε να βγούμε από το πρόβλημα, αλλά ευχαριστώ για την υποστήριξη |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε, αν δεν μπορούν να βρουν ένα άλλο πλοίο και swap bios, αν και ορισμένα συμβουλίων είναι σταθερό ευθεία προς το συμβούλιο και επίκλισης να απομακρυνθεί, τι είναι αυτό ακριβώς βαρεθεί; |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα TForce 6100, και τη μητρική πλακέτα μπορεί να αφαιρεθεί. Είναι μια επιλογή που αναβοσβήνει; |
|
| |||
| |||
| δεν είναι η μητρική πλακέτα αυτο ανάγκες αναβοσβήνει, το λίγο αποσπώμενης chip (νομίζω) αλλά για να είμαι ειλικρινής, έχω μόνο για την αναζήτηση του google και το βρήκα για £ 13, dont ξέρει τι οι τιμές είναι εκεί, αλλά το φθηνό σκάφους έτσι θα είναι ευκολότερο να την αντικαταστήσει με ένα νέο EDIT: Συγγνώμη που ήταν το λάθος μου μνήμη |
|
| |||
| |||
| για να είμαστε ειλικρινείς, ο εύκολος τρόπος ίσως είναι να πάρετε μόνο ένα νέο διοικητικό συμβούλιο http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356 αλλά ίσως φθηνότερα στο τέλος μόνο για να αποκτήσετε ένα νέο συμβούλιο. |
|
| |||
| |||
| mb μερικά badass παλιές ρυθμίσεις του BIOS υποκλοπών το νέο firmware. αποσυνδέστε καλώδιο ρεύματος, αφαιρέστε την μπαταρία και να είναι σε λάθος δρόμο. περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα, και να το θέσω με το σωστό τρόπο. συνδέστε τα καλώδια ισχύος και προσεύχονται και πάλι λίγο:) |
|
| |||
| |||
| βρείτε το μπιπ κωδικούς σας για mb, ότι το τι είναι για σας, αλλά πολύ πιθανόν κατεστραμμένο σας ΚΟΑ και, επομένως, θα χρειαστεί ένα τσιπ ΚΟΑ. όπως και οι άλλες, θα έλεγα πάμε για μια νέα mb και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ως πολλά μέρη και πάλι δυνατό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Crashed BIOS μου; - Το BIOS που είναι τώρα σε όλες τις εργοστασιακές προεπιλεγμένες | Bubba | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 7 Απρ 2009 15:33 |
| BIOS και Ram | Mooseknuckle | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 23 Αυγ 2008 16:59 |
| BIOS ..; βοήθεια | simon1990 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 16 Φεβ 2008 09:23 |
| BIOS; | Jophen | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 8η Φεβ 2008 02:25 |
| Bios | carpious | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Δεκ. 2007 06:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |