![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. Imam problem. Sam bio težak to videocard instalirati na drugo računalo i pomislio da mijenja biosettings prema chipset bi pomoglo. Ja skinuti opcija i programa koji ažuriranja moje biosettings prema chipset. Kad sam ažuriraju ga i ponovno pokretanje moj računalo, a sve to čini se, sve se okreće na (obožavatelji, memorije, sve je u redu, ali ništa ne prikazuje na ekranu.) Zaslon je crno i na računalu je kontinuirana LONG beeps i ne postoji ništa ja mogu učiniti. JA pokušao cmost resetovanje postavke uzeti bateriju iz matične ploče, ali to nije posao. Bilo koji sugestija su dobrodošli, Hvala unaprijed. |
|
| |||
| |||
| u buggered osim ako vam se sviđa vaš bios flash chip, nikada update bios, osim ako je potrebna bassicly |
|
| |||
| |||
| Hmmmm, čitao sam da nakon što sam imao taj problem, sada sam samo pokušava izaći iz tog problema, ali hvala za podršku |
|
| |||
| |||
| žao nam je, ali ne postoji ništa što možemo učiniti, osim ako ne mogu pronaći drugu odbora i swap bios, iako su neke zajednice stalnih ravno do daske i licemjerje biti uklonjena, što je to točno dosadno? |
|
| |||
| |||
| Njegova jedna TForce 6100, matičnoj ploči i može biti uklonjena. Treperi opciju? |
|
| |||
| |||
| ne matične ploče to self potrebama treperi, njegove malo uklonjivim chip (mislim) ali da budem iskren, ja sam samo za nju pronicali google i nađoh ga za £ 13, dont znati što su cijene tamo, ali je jeftin odbora, tako da bi bilo lakše da zamijenite je novom EDIT: ispričavam se da je moja memorija grešku |
|
| |||
| |||
| da budem iskren, jednostavan način, možda je upravo dobili novi pansion http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356 ali možda jeftinije na kraju samo da bi dobili novi odbor. |
|
| |||
| |||
| MB samo neke badass stare postavke BIOS-a bugging novi firmware. iskopčajte kabel za napajanje, izvadite bateriju i stavio ga u pogrešnom smjeru. pričekajte par sekundi, i stavio ga na ispravan način. spojiti energetski kabeli opet i pomoli se malo:) |
|
| |||
| |||
| pogledaj gore bip kodove za svoje mb, to je ono što su oni za vas, ali najvjerojatnije ošteti vaš CMOS i tako će trebati CMOS čip. kao i drugima rekao bih ići za novu mb i pokušate koristiti onoliko dijelova opet moguće. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj BIOS pala? - Moj BIOS je sada postavljen na tvornički predviđena vrijednost | Bubba | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 7. travanj 2009 15:33 |
| BIOS i Ram | Mooseknuckle | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 23. kolovoz 2008 16:59 |
| BIOS ..? pomoć | simon1990 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 16. veljača 2008 09:23 |
| BIOS? | Jophen | Općenito Software Chat | 3 | 8. veljača 2008 02:25 |
| Bios | carpious | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. prosinac 2007 06:22 |
| Thread Tools | |
| |