kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

HELP, villant számítógép BIOS Most sajnos nem Bekapcsolás

Reply

Téma eszközök
Old Február 14, 2009, 13:19
Új tag Csoport

Default HELP, villant számítógép BIOS Most sajnos nem Bekapcsolás

Hello mindenki.
Van egy kis probléma. Próbáltalak install videókártya másik számítógépen, és úgy vélte, hogy a változó biosettings szerint chipset segítene. Letöltöttem a lehetőségeket, és azt a programot, hogy a frissítések az én biosettings szerint a chipset. Amikor frissíteni, és újraindítani a számítógépet, az összes azt is, minden bekapcsol (szurkolók, a memória, minden rendben van, de semmi nem jelenik meg a képernyőn.) A képernyő fekete és a számítógép folyamatos hosszú hangjelzést ad, és nincs semmi Meg tudom csinálni. Próbáltam helyreállít cmost beállítások kiszállítása akkumulátort alaplap, de ez nem dolgozik.

Any suggestions are welcome,
thanks in advance.
Old 14. február 2009, 13:21
Csoport tagja

u buzi, ha tetszik a BIOS flash chip, soha, kivéve, ha a BIOS frissítésére van szükség bassicly
Old Február 14, 2009, 13:26
Új tag Csoport

Hmm, olvastam, hogy miután én ezt a problémát, most éppen próbál kijutni a problémát, de köszönöm a támogatást
Old Február 14, 2009, 13:27
Csoport tagja

bocs nincs semmi, amit tehetünk, hacsak nem talál egy másik fórumon, és swap bios, bár egyes testületek állandó egyenesen a fedélzeten, és vidám kell távolítani, mi a unatkozik ez pontosan?
Old 14. február 2009, 13:30
Új tag Csoport

Ennek a TForce 6100, és az alaplap lehet távolítani. Villog a lehetőséget?
Old Február 14, 2009, 13:45
Csoport tagja

nem az alaplap magától igények villog, hogy egy kis kivehető chip (azt hiszem)

de hogy őszinte legyek, már csak keresni a Google-el és úgy találták, hogy a 13 £, ne tudja, mi az árak vannak, de egy olcsó panzió, így könnyebb lenne a helyébe egy új

Edit: sajnálom, hogy az én hibám volt memória
Old Február 14, 2009, 13:50
Csoport tagja

Hogy őszinte legyek, az egyszerű módja talán az, hogy csak egy új fórumon

http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356

de talán olcsóbb, a végén csak azért, hogy egy új testület.
Old Február 15, 2009, 21:45
Csoport tagja

mb csak néhány badass régi BIOS beállítások felbassza az új firmware.

disconnect tápkábel, vegyük ki az akkumulátort, és azt a rossz irányba. várjon néhány másodpercet, és tegye meg a megfelelő módon.

csatlakoztassunk tápkábelek, és imádkozzatok egy kicsit:)
Old Február 17, 2009, 20:34
Csoport tagja

Nézz fel a bip-kódok az Ön MB, ez az, amit ezek, de nagy valószínűséggel sérült a CMOS, és így lesz szükség egy CMOS chip. mint a többiek azt mondják el az új MB és próbálja használni a sok részén újra lehetséges.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett Bubba Processzorok, alaplapok és RAM 5 7. április 2009 15:33
BIOS és Ram Mooseknuckle Processzorok, alaplapok és RAM 1 23. augusztus 2008 16:59
BIOS ..? segítség simon1990 Processzorok, alaplapok és RAM 3 16. február 2008 09:23
BIOS-t? Jophen General Chat szoftver 3 8. február 2008 02:25
Bios carpious Processzorok, alaplapok és RAM 2 29. december 2007 06:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.