![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki. Van egy kis probléma. Próbáltalak install videókártya másik számítógépen, és úgy vélte, hogy a változó biosettings szerint chipset segítene. Letöltöttem a lehetőségeket, és azt a programot, hogy a frissítések az én biosettings szerint a chipset. Amikor frissíteni, és újraindítani a számítógépet, az összes azt is, minden bekapcsol (szurkolók, a memória, minden rendben van, de semmi nem jelenik meg a képernyőn.) A képernyő fekete és a számítógép folyamatos hosszú hangjelzést ad, és nincs semmi Meg tudom csinálni. Próbáltam helyreállít cmost beállítások kiszállítása akkumulátort alaplap, de ez nem dolgozik. Any suggestions are welcome, thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| u buzi, ha tetszik a BIOS flash chip, soha, kivéve, ha a BIOS frissítésére van szükség bassicly |
|
| |||
| |||
| Hmm, olvastam, hogy miután én ezt a problémát, most éppen próbál kijutni a problémát, de köszönöm a támogatást |
|
| |||
| |||
| bocs nincs semmi, amit tehetünk, hacsak nem talál egy másik fórumon, és swap bios, bár egyes testületek állandó egyenesen a fedélzeten, és vidám kell távolítani, mi a unatkozik ez pontosan? |
|
| |||
| |||
| Ennek a TForce 6100, és az alaplap lehet távolítani. Villog a lehetőséget? |
|
| |||
| |||
| nem az alaplap magától igények villog, hogy egy kis kivehető chip (azt hiszem) de hogy őszinte legyek, már csak keresni a Google-el és úgy találták, hogy a 13 £, ne tudja, mi az árak vannak, de egy olcsó panzió, így könnyebb lenne a helyébe egy új Edit: sajnálom, hogy az én hibám volt memória |
|
| |||
| |||
| Hogy őszinte legyek, az egyszerű módja talán az, hogy csak egy új fórumon http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356 de talán olcsóbb, a végén csak azért, hogy egy új testület. |
|
| |||
| |||
| mb csak néhány badass régi BIOS beállítások felbassza az új firmware. disconnect tápkábel, vegyük ki az akkumulátort, és azt a rossz irányba. várjon néhány másodpercet, és tegye meg a megfelelő módon. csatlakoztassunk tápkábelek, és imádkozzatok egy kicsit:) |
|
| |||
| |||
| Nézz fel a bip-kódok az Ön MB, ez az, amit ezek, de nagy valószínűséggel sérült a CMOS, és így lesz szükség egy CMOS chip. mint a többiek azt mondják el az új MB és próbálja használni a sok részén újra lehetséges. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett | Bubba | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 7. április 2009 15:33 |
| BIOS és Ram | Mooseknuckle | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 23. augusztus 2008 16:59 |
| BIOS ..? segítség | simon1990 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 16. február 2008 09:23 |
| BIOS-t? | Jophen | General Chat szoftver | 3 | 8. február 2008 02:25 |
| Bios | carpious | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. december 2007 06:22 |
| Téma eszközök | |
| |