mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

HELP uždėtinis BIOS Dabar kompiuteryje Ne Power On

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 14, 2009, 13:19
Naujas Narys

Default HELP uždėtinis BIOS Dabar kompiuteryje Ne Power On

Hello everyone.
Turiu problema. Bandžiau įdiegti videocard į kitą kompiuterį ir maniau, kad pakeitus biosettings pagal Chipset padėtų. I downloaded puslapį ir programą, atnaujinimus mano biosettings pagal chipset. Kai aš jį atnaujinti ir vėl mano kompiuteryje, jis yra, viskas priklauso nuo to (ventiliatoriai, atmintis, viskas yra gerai, bet nieko bus rodomas ekrane). Rodomas juodas ekranas ir kompiuteris turi pastovią LONG pypteli ir nieko I can do. Bandžiau naujo cmost parametrus, atliekant bateriją iš plokščių, bet ji neveikia.

Any suggestions are welcome
Thanks in advance.
Old Vasaris 14, 2009, 13:21
Narys

U buggered nebent jums patinka Flash BIOS mikroschema, niekada atnaujinti BIOS, jei tai reikalinga bassicly
Old Vasaris 14, 2009, 13:26
Naujas Narys

Hmmmm, aš perskaičiau, kad po to, kai aš turėjau šią problemą, now i'm just trying to get out of problemą, bet ačiū už paramą
Old Vasaris 14, 2009, 13:27
Narys

Apgailestaujame, nėra nieko, ką galime padaryti, nebent jūs galite surasti kitą laivą ir apsikeitimo sistemos BIOS, nors kai kurios lentos yra nustatomi tiesiai į laivą ir cant išbraukti, kas nuobodu, jis tiksliai?
Old Vasaris 14, 2009, 13:30
Naujas Narys

Jo TForce 6100, ir plokštė gali būti pašalintas. Mirksi galimybe?
Old Vasaris 14, 2009, 13:45
Narys

ne plokštėje ji savaime turi mirksėti, jos mažai nuimamas chip (manau)

tačiau turi būti sąžiningas, aš ką tik ieškojo jo Google ir radau jį už £ 13, dont know what kainos yra ten, bet jos pigūs laive taip, kad būtų lengviau jį pakeisti nauju

EDIT: Atsiprašau, kad atmintis buvo mano klaida
Old Vasaris 14, 2009, 13:50
Narys

būti sąžiningas, lengvai gal yra tik gauti naujos lenta

http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356

bet gal pigiau pabaigos tik gauti naujos lentos.
Old Vasaris 15, 2009, 21:45
Narys

MB tik kai badass senas BIOS nustatymus bugging naują firmware.

atjunkite maitinimo kabelį, išimkite bateriją, ir įdėti jį į neteisingą kelią. Palaukite keletą sekundžių, ir įdėti jį į teisingą kelią.

prijunkite elektros kabeliai ir vėl girdi nedaug:)
Old Vasaris 17, 2009, 20:34
Narys

ieškoti beep kodus savo MB, tai kas jie yra, bet jūs tikriausiai sugadinta jūsų CMOS, ir todėl turės CMOS lustą. kaip kiti Sakyčiau eiti naujas MB ir pabandyti naudoti daugelyje vėl kaip įmanoma.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias Bubba CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 7 balandis 2009 15:33
BIOS ir RAM Mooseknuckle CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Rugpjūtis 23, 2008 16:59
BIOS ..? padėti simon1990 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 16 vasaris 2008 09:23
BIOS? Jophen BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 8 vasaris 2008 02:25
BIOS carpious CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 29 gruodis 2007 06:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.