![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello everyone. Turiu problema. Bandžiau įdiegti videocard į kitą kompiuterį ir maniau, kad pakeitus biosettings pagal Chipset padėtų. I downloaded puslapį ir programą, atnaujinimus mano biosettings pagal chipset. Kai aš jį atnaujinti ir vėl mano kompiuteryje, jis yra, viskas priklauso nuo to (ventiliatoriai, atmintis, viskas yra gerai, bet nieko bus rodomas ekrane). Rodomas juodas ekranas ir kompiuteris turi pastovią LONG pypteli ir nieko I can do. Bandžiau naujo cmost parametrus, atliekant bateriją iš plokščių, bet ji neveikia. Any suggestions are welcome Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| U buggered nebent jums patinka Flash BIOS mikroschema, niekada atnaujinti BIOS, jei tai reikalinga bassicly |
|
| |||
| |||
| Hmmmm, aš perskaičiau, kad po to, kai aš turėjau šią problemą, now i'm just trying to get out of problemą, bet ačiū už paramą |
|
| |||
| |||
| Apgailestaujame, nėra nieko, ką galime padaryti, nebent jūs galite surasti kitą laivą ir apsikeitimo sistemos BIOS, nors kai kurios lentos yra nustatomi tiesiai į laivą ir cant išbraukti, kas nuobodu, jis tiksliai? |
|
| |||
| |||
| Jo TForce 6100, ir plokštė gali būti pašalintas. Mirksi galimybe? |
|
| |||
| |||
| ne plokštėje ji savaime turi mirksėti, jos mažai nuimamas chip (manau) tačiau turi būti sąžiningas, aš ką tik ieškojo jo Google ir radau jį už £ 13, dont know what kainos yra ten, bet jos pigūs laive taip, kad būtų lengviau jį pakeisti nauju EDIT: Atsiprašau, kad atmintis buvo mano klaida |
|
| |||
| |||
| būti sąžiningas, lengvai gal yra tik gauti naujos lenta http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356 bet gal pigiau pabaigos tik gauti naujos lentos. |
|
| |||
| |||
| MB tik kai badass senas BIOS nustatymus bugging naują firmware. atjunkite maitinimo kabelį, išimkite bateriją, ir įdėti jį į neteisingą kelią. Palaukite keletą sekundžių, ir įdėti jį į teisingą kelią. prijunkite elektros kabeliai ir vėl girdi nedaug:) |
|
| |||
| |||
| ieškoti beep kodus savo MB, tai kas jie yra, bet jūs tikriausiai sugadinta jūsų CMOS, ir todėl turės CMOS lustą. kaip kiti Sakyčiau eiti naujas MB ir pabandyti naudoti daugelyje vėl kaip įmanoma. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 7 balandis 2009 15:33 |
| BIOS ir RAM | Mooseknuckle | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 23, 2008 16:59 |
| BIOS ..? padėti | simon1990 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 16 vasaris 2008 09:23 |
| BIOS? | Jophen | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 8 vasaris 2008 02:25 |
| BIOS | carpious | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 29 gruodis 2007 06:22 |
| Temos įrankiai | |
| |