![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everyone. Man ir problēma. Es mēģināju instalēt videocard uz cita datora un domāju, ka, mainot biosettings saskaņā ar Chipset varētu palīdzēt. Es lejupielādēt iespējas un programma, kas Updates mana biosettings pēc Chipset. When I updated to un atsāka savu datoru, visiem tas ir, viss kļūst par (ventilatori, atmiņu, viss ir labi, bet nekas ir redzams uz ekrāna). Ekrāns ir melns un dators continuos LONG pīkstieni, un nekas i can do. Es mēģināju atgriezi cmost iestatījumus, izņemot ārā bateriju no mātesplates, bet tas nestrādāja. Any suggestions are welcome, thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| u buggered ja vēlaties flash BIOS chip, nekad update bios, ja tas ir nepieciešams bassicly |
|
| |||
| |||
| Hmmmm, es izlasīju, ka pēc tam, kad man bija šī problēma, tagad es esmu tikai mēģina izkļūt no problēmu, bet paldies par atbalstu |
|
| |||
| |||
| Atvaino, nav nekas mēs varam darīt, ja vien jūs varat atrast citu kuģa un mijmaiņas BIOS, lai gan daži dēļi ir noteikta tieši uz klāja un aprunāt jālikvidē, kādi garlaicīgi tas ir precīzi? |
|
| |||
| |||
| Tās TForce 6100, un mātesplate var noņemt. Mirgo risinājums? |
|
| |||
| |||
| ne motherboard to pašu vajadzību mirgo, tā nedaudz noņemams chip (i think) bet ja godīgi, es tikko meklēt google par to, un es atklāju, ka par £ 13, dont zināt, kādas cenas tur, bet tā lēti padomes, lai tā būtu vieglāk to aizstāt ar jaunu EDIT: sorry, kas bija atmiņas mana kļūda |
|
| |||
| |||
| ja godīgi, viegls veids, varbūt ir tikai iegūt jaunu padome http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356 bet varbūt lētāki beigās tikai, lai iegūtu jauno valdi. |
|
| |||
| |||
| mb daži badass vecs bios iestatījumi bugging jauno firmware. atvienojiet strāvas vadu, izņemiet akumulatoru un ievietojiet to nepareizi. pagaidiet dažas sekundes un ievietojiet to pareizi. savienot elektrības kabeļu atkal un lūdzieties maz:) |
|
| |||
| |||
| meklēt beep kodus savam mb, tas ko tie attiecas, bet jūs, visticamāk bojāts Jūsu CMOS, un tādējādi būs CMOS mikroshēmā. tāpat kā citi Es teiktu, ka iet par jaunu MB un mēģināt to izmantot kā daudzās atkal cik vien iespējams. |
![]() |
|
| Bookmarks |