![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hello everyone.
Mam problem. I próbuje zainstalować graficzna na innym komputerze i myśli, że zmiana biosettings zgodnie z chipsetem would help. Ściągnąłem opcje oraz programu aktualizacje mojej biosettings zgodnie z chipsetem. Kiedy to aktualizacja, a mój komputer ponownie, wszystko to jest wszystko, co włącza (wentylatory, pamięć, wszystko jest w porządku, ale nic nie jest wyświetlane na ekranie.) Ekran jest czarny, a komputer ma LONG ciągłe sygnały i nie ma nic mogę zrobić. Próbowałem cmost resetowanie ustawień poprzez usunięcie baterii z płyty głównej ale nie działa. Wszelkie sugestie są mile widziane, thanks in advance. |
|
|
|||
|
|||
|
U buggered chyba że chcesz flash BIOS chip, nigdy aktualizacja BIOS-u, chyba że jest to potrzebne bassicly
|
|
|
|||
|
|||
|
Hmmmm, czytałem, że po miałem ten problem, teraz jestem po prostu próbuje wydostać się z tego problemu, ale dzięki za wsparcie
|
|
|
|||
|
|||
|
Niestety nic nie możemy zrobić, jeśli nie można znaleźć innego statku i swapowego bios, chociaż niektóre deski są ustalane bezpośrednio na pokładzie i cant zostać usunięte, co bored jest dokładnie?
|
|
|
|||
|
|||
|
Its a TForce 6100, a płyta nie może zostać usunięta. Miga opcję?
|
|
|
|||
|
|||
|
nie płyta to self potrzeb miga, jego nieco odłączalnego chip (I think)
ale powiem szczerze, mam tylko wyszukuje w Google i znalazłem go do £ 13, dont know what ceny są tam, ale jego tanim pokładzie tak byłoby łatwiej go zamienić na nowy EDIT: Przepraszam, że był mój błąd pamięci |
|
|
|||
|
|||
|
Szczerze mówiąc, w łatwy sposób może się dostać tylko do nowego zarządu
http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356 ale może być tańsza w końcu tylko, aby uzyskać nową pokładzie. |
|
|
|||
|
|||
|
mb tylko niektóre badass starych ustawień BIOS bugging nowego firmware.
odłącz kabel, wyjmij baterię i włóż je w niewłaściwy sposób. odczekaj kilka sekund i umieścić go w prawidłowy sposób. ponownie podłączyć kable zasilania i módlcie się trochę:) |
|
|
|||
|
|||
|
look up sygnale kody za mb, to co oni są, ale najprawdopodobniej uszkodzony ustawień układu CMOS i tak będzie musiał chip CMOS. jak i inni twierdzą, przejdź do nowego mb i spróbuj użyć tyle części ponownie, jak to możliwe.
|