![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Имам проблем. ЈА је тежак за видеоцард инсталирати на друго рачунар и помислио да мења биосеттингс према цхипсет би помогло. Ја скинути опција и програма који исправке моје биосеттингс према цхипсет. Кад сам ажурирају га и поновно покретање мој рачунар, а све то чини се, све се окреће на (обожаватељи, меморије, све је у реду, али ништа не приказује на екрану.) Екран је црно и на рачунару је континуирана ЛОНГ беепс и не постоји ништа ја могу да урадим. ЈА суђен цмост ресетовање подешавања узети батерију из матичне плоче, али то није посао. Било који сугестија су добродошли, Хвала унапред. |
|
| |||
| |||
| у буггеред осим ако вам се свиђа ваш БИОС-фласх цхип, никада упдате БИОС-, осим ако је потребна бассицлы |
|
| |||
| |||
| Хмммм, читао сам да након што сам имао тај проблем, сада сам само покушава изаћи из тог проблема, али хвала за подршку |
|
| |||
| |||
| жао нам је, али не постоји ништа што можемо учинити, осим ако не могу пронаћи другу одбора и суап БИОС-, иако су неке заједнице сталних равно до даске и лицемјерје бити уклоњена, што је то тачно досадно? |
|
| |||
| |||
| Његова једна ТФорце 6100, матичној плочи и може бити уклоњена. Трепери опцију? |
|
| |||
| |||
| не матичне плоче то селф потребама трепери, његове мало уклоњивим цхип (мислим) али да будем искрен, ја сам само за њу проницали гоогле и нађе га за £ 13, донт кноткле што су цене тамо, али је јефтин одбора, тако да би било лакше да замените је новом Едит: извињавамо се да је моја меморија грешку |
|
| |||
| |||
| да будем искрен, једноставан начин, можда је управо добили нови пансион хттп://цги.ебаы.цо.ук/БИОС-Цхип-БИОС...ем380060279356 али можда јефтиније на крају само да би добили нови одбор. |
|
| |||
| |||
| МБ само неке бадасс старе поставке БИОС-а буггинг нови фирмуаре. ископчајте кабл за напајање, извадите батерију и ставио га у погрешном смеру. сачекајте пар секунди, и ставио га на исправан начин. спојити енергетски каблови опет и помоли се мало:) |
|
| |||
| |||
| погледај горе бип кодове за своје мб, то је оно што су они за вас, али највероватније оштети ваш ЦМОС и тако ће требати ЦМОС чип. као и другима рекао бих ићи за нову мб и покушате користити онолико делова опет могуће. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој БИОС пала? - Мој БИОС је сада постављен на фабрички предвиђена вредност | Буббле | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| БИОС и Рам | Моосекнуцкле | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 23 аугуст 2008 16:59 |
| БИОС ..? помоћ | симон1990 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 16 фебруар 2008 09:23 |
| БИОС? | Јопхен | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 8 фебруар 2008 02:25 |
| Биос | царпиоус | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 29 децембар 2007 06:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |