менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

ХЕЛП, промайнула BIOS Тепер комп'ютер не включається

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 лютого 2009, 13:19
Нові члени групи

Default ХЕЛП, промайнула BIOS Тепер комп'ютер не включається

Привіт усім.
У мене є проблема. Я намагався встановити відеокарту на іншому комп'ютері і думала, що зміна biosettings відповідно до чіпсетом не допоможе. Я завантажив сторінку і програма, яка оновлює мій biosettings відповідно до чіпсетом. Коли я поновив його, і перезапустити мій комп'ютер, все це є, все включається (вентилятори, пам'ять, все це добре, але нічого не відображається на екрані.) Чорний екран і комп'ютер ВЕЛИКІ безперервний звуковий сигнал і нічого я можу зробити. Я спробував скинути cmost налаштування, виймаючи акумулятор з материнської плати, але воно не спрацювало.

Будь-які пропозиції можна тільки вітати,
Спасибо заранее.
Old 14 лютого 2009, 13:21
Член групи

U buggered, якщо ви, як ваш Flash BIOS чіпи, ніколи оновлення BIOS, якщо це необхідно bassicly
Old 14 лютого 2009, 13:26
Нові члени групи

Хм, я читав, що після того, як я цю проблему, тепер я просто намагався вибратися з цієї проблеми, але спасибі за підтримку
Old 14 лютого 2009, 13:27
Член групи

Вибачте, але немає нічого, що ми можемо зробити, якщо ви не можете знайти інший борт і знімних BIOS, хоча деякі плати встановлюються прямо на борту і косяк бути видалені, що нудно це точно?
Old 14 лютого 2009, 13:30
Нові члени групи

ІЦ TForce 6100, а материнська плата може бути вилучений. Миготливий варіант?
Old 14 лютого 2009, 13:45
Член групи

Чи не платі його самоврядування потреби блимати, її мало знімного чіпа (я думаю)

Але, чесно кажучи, я просто шукав у Google, і я вважав за £ 13, не знаю, що ціни там, але її рада дешево так що буде простіше замінити його новим

EDIT: шкода, що пам'ять була моя помилка
Old 14 лютого 2009, 13:50
Член групи

Чесно кажучи, легкий спосіб, може бути, це просто отримати нову раду

http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356

але, може бути дешевшим у кінцевому підсумку тільки щоб отримати нову раду.
Old 15 лютого 2009, 21:45
Член групи

Mb Badass лише деякі старі налаштування BIOS підслуховування новій прошивці.

від'єднати кабель живлення, вийміть акумулятор і покласти його в той бік. Зачекайте кілька секунд, і поклав його в правильному шляху.

Підключення кабелів живлення і молитися знову мало:)
Old 17 лютого 2009, 20:34
Член групи

Дивися вище сигнал коди для мб, що те, що вони для вас, але, швидше за все, пошкоджена CMOS і, отже, буде потрібно CMOS-чіпом. як і інші, я б сказав, йти на нові Мб і спробувати використати стільки частин знову наскільки це можливо.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням Bubba Процесори, материнські плати RAM & 5 7 квітня 2009 15:33
BIOS і Рам Mooseknuckle Процесори, материнські плати RAM & 1 23 серпня 2008 16:59
BIOS ..? допомога simon1990 Процесори, материнські плати RAM & 3 16 лютого 2008 09:23
BIOS? Jophen General Software чат 3 8 лютого 2008 02:25
Bios carpious Процесори, материнські плати RAM & 2 29 грудня 2007 06:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.