![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. У мене є проблема. Я намагався встановити відеокарту на іншому комп'ютері і думала, що зміна biosettings відповідно до чіпсетом не допоможе. Я завантажив сторінку і програма, яка оновлює мій biosettings відповідно до чіпсетом. Коли я поновив його, і перезапустити мій комп'ютер, все це є, все включається (вентилятори, пам'ять, все це добре, але нічого не відображається на екрані.) Чорний екран і комп'ютер ВЕЛИКІ безперервний звуковий сигнал і нічого я можу зробити. Я спробував скинути cmost налаштування, виймаючи акумулятор з материнської плати, але воно не спрацювало. Будь-які пропозиції можна тільки вітати, Спасибо заранее. |
|
| |||
| |||
| U buggered, якщо ви, як ваш Flash BIOS чіпи, ніколи оновлення BIOS, якщо це необхідно bassicly |
|
| |||
| |||
| Хм, я читав, що після того, як я цю проблему, тепер я просто намагався вибратися з цієї проблеми, але спасибі за підтримку |
|
| |||
| |||
| Вибачте, але немає нічого, що ми можемо зробити, якщо ви не можете знайти інший борт і знімних BIOS, хоча деякі плати встановлюються прямо на борту і косяк бути видалені, що нудно це точно? |
|
| |||
| |||
| ІЦ TForce 6100, а материнська плата може бути вилучений. Миготливий варіант? |
|
| |||
| |||
| Чи не платі його самоврядування потреби блимати, її мало знімного чіпа (я думаю) Але, чесно кажучи, я просто шукав у Google, і я вважав за £ 13, не знаю, що ціни там, але її рада дешево так що буде простіше замінити його новим EDIT: шкода, що пам'ять була моя помилка |
|
| |||
| |||
| Чесно кажучи, легкий спосіб, може бути, це просто отримати нову раду http://cgi.ebay.co.uk/BIOS-Chip-BIOS...em380060279356 але, може бути дешевшим у кінцевому підсумку тільки щоб отримати нову раду. |
|
| |||
| |||
| Mb Badass лише деякі старі налаштування BIOS підслуховування новій прошивці. від'єднати кабель живлення, вийміть акумулятор і покласти його в той бік. Зачекайте кілька секунд, і поклав його в правильному шляху. Підключення кабелів живлення і молитися знову мало:) |
|
| |||
| |||
| Дивися вище сигнал коди для мб, що те, що вони для вас, але, швидше за все, пошкоджена CMOS і, отже, буде потрібно CMOS-чіпом. як і інші, я б сказав, йти на нові Мб і спробувати використати стільки частин знову наскільки це можливо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| BIOS і Рам | Mooseknuckle | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 23 серпня 2008 16:59 |
| BIOS ..? допомога | simon1990 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 16 лютого 2008 09:23 |
| BIOS? | Jophen | General Software чат | 3 | 8 лютого 2008 02:25 |
| Bios | carpious | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 грудня 2007 06:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |