по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Помощ С Първи Нов процесор.

Reply

Нишка Инструменти
Old 14-ти януари 2009 г, 23:46
Новите държави Група

Default Помощ С Първи Нов процесор.

Здравейте аз просто се присъединиха компютъра сок точно сега, е проверка на някои теми за помощ с други неща, но аз имам мой собствен малък проблем.

Имам този компютър от един мой приятел за £ 40, след като свърши губите стария си компютър, единственият проблем с вируси, но това е сега, че всичко е добре, че сте били модернизация на PC седмици по седмици съм инсталирали 1GB видео карта, 4GB на овен (ITS XP Media Centre x32, така че само чете 3,5 GB buts този проблем отпада) също промени PSU, единствените неща, които трябва да се работи по трудно е задвижвания, звукова карта и нов процесор.

Имам прилични познания за замяна на части и смяна на компютъра, така инсталацията не е проблем, единственият проблем, аз имам това, което е изпълнител, за да купят, аз знам, че може би е трябвало да отиде и получи нова дънна платка, но една е монтирано достатъчно добро за мен, бих обичат да имат избор на 3 преработватели да се купят евтин един, средна цена една и скъпо една, каквото подхожда най-добре, аз просто знам какво DONT процесор ще работи с дънната платка.

Моят дънната е Acer EM61PM/EM61SM

В момента имам само AMD SEMPRON, 1800 MHz (9 х 200) 3400 +, сега, ако бях по-добър процесор искате да получите най-доброто от части съм пуснати в това, смятам, за да направим този компютър работа новите игри от днес за PC, тя може да ги управляват, но само аз имам проблем е преработка на скоростта, която причинява закъснение спрямо игри като bioshock, дори и с 3,5 GB на овена и 1 GB графична карта, монтаж, няма да бъде проблем Всичко, което трябва да знаете какво ще се пуска процесор с текущата ми дънната платка, ако има повече неща, които трябва да знаете за моя компютър, преди да ми кажеш на процесора, която ще проверява работата на моя профил тук, аз имам Статисистики там.

благодарности
Old 15-ти януари 2009, 05:41
Администратор Група

http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =

Натоварвания на информация да чете чрез, макар че нищо не мога да видя изглежда много бетон.

Обвинени mobo са изключително глупости, а именно: Затворени за някои хардуерни / скорости с малък производител подкрепа. Това е нещо, пари.

Лично аз, ако бяха модернизация един персонален компютър с марката на mobo / случай / PSU ще бъдат първите неща за смет.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15-ти януари 2009, 06:55
Новите държави Група

Хмм да, аз трябваше малко изглежда, някои хора казват, че може да бъде обновен, а някои казват, че не може, но те също така казват, че не може да получи над 2GB те години на овен в нея, както и, Im съжалявам, но аз правя не познават с процесори освен тяхното инсталиране, но се чуват в някои места, ако не са били за да получите най-новите био на Бих да можете да надстроите до X2 процесор, но ако скорости са заключени в това, което има най-после съм DONT че има ще бъде всяка една точка, аз бях след двойна ядрото може би.

ако най-лошото идва в най-лошия ще опитам търсите за дънната платка, която ще приемете моите овен чипс и gpu
Old 15-ти януари 2009, 07:10
Администратор Група

A нов mobo ще ви върна £ 40 - £ 50. Съмнявам Acer предлагат много помагат в пътя на BIOS актуализациите или документирани подкрепа. Марките никога не правя. Успех.
Old 15-ти януари 2009, 07:11
Номер на групата

Проверих на Acer сайт, те са кървави стиснат с техните данни. Не структура на процесора какво ще се движат по този дънната платка и какво не. Доколкото мога да видя това е AM2, а не AM2 +, но аз съм по никакъв начин не е сигурен. Той защо аз предпочитам дънната от фирма, която прави дънни платки вместо на посредник, което прави компютри. Всяка компания, която иска 50p минутка да дажба какво знаят за техния собствен продукт е компания, която трябва да умре и да направи път за приятелски един.

Той със сигурност ще тичам с 2.2GHz Athlon 64 X2 Dual Core 4400 +, но които могат да бъдат намалени към своята граница и че не става да се wildly по-отзивчиви, отколкото това, което използвате.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 15-ти януари 2009, 07:19
Администратор Група

Правилно, не много между тях. изглежда, е загуба на пари ИМО.

http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7
Old 15-ти януари 2009, 07:24
Новите държави Група

правото Наздраве момчета, мисля, че ще отида получи нова дънна платка на известно време, ще направя някои изследвания и се надяваме, че ще намерим този ще работи с всичко, което имам, благодарение на вас двамата!
Old 15-ти януари 2009, 07:30
Администратор Група

Вие ще направите по-добре не повече разходи за текущата настройка и запаметяване за Core 2 Duo / четворни PCI-E GFX карти настройка.

Всичко, което може да добавите към вашия текущата настройка е вече остаряла и ти просто ще бъде обновяване отново след няколко месеца.

Приличен Core 2 Duo / четворни настройка ще последно сте години.
Old 16-ти Януари 2009, 15:41
Член Група

Съгласен съм с Дейв, нова двойна или четворни, ще се видим през много повече, отколкото всеки от процесорите можете да използвате. Вие ще похарчите повече пари, реконструкция на системата за по-големи, отколкото можете да закупите нов, получавате възможността да се изгради с нова система също!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc