![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз просто се присъединиха компютъра сок точно сега, е проверка на някои теми за помощ с други неща, но аз имам мой собствен малък проблем. Имам този компютър от един мой приятел за £ 40, след като свърши губите стария си компютър, единственият проблем с вируси, но това е сега, че всичко е добре, че сте били модернизация на PC седмици по седмици съм инсталирали 1GB видео карта, 4GB на овен (ITS XP Media Centre x32, така че само чете 3,5 GB buts този проблем отпада) също промени PSU, единствените неща, които трябва да се работи по трудно е задвижвания, звукова карта и нов процесор. Имам прилични познания за замяна на части и смяна на компютъра, така инсталацията не е проблем, единственият проблем, аз имам това, което е изпълнител, за да купят, аз знам, че може би е трябвало да отиде и получи нова дънна платка, но една е монтирано достатъчно добро за мен, бих обичат да имат избор на 3 преработватели да се купят евтин един, средна цена една и скъпо една, каквото подхожда най-добре, аз просто знам какво DONT процесор ще работи с дънната платка. Моят дънната е Acer EM61PM/EM61SM В момента имам само AMD SEMPRON, 1800 MHz (9 х 200) 3400 +, сега, ако бях по-добър процесор искате да получите най-доброто от части съм пуснати в това, смятам, за да направим този компютър работа новите игри от днес за PC, тя може да ги управляват, но само аз имам проблем е преработка на скоростта, която причинява закъснение спрямо игри като bioshock, дори и с 3,5 GB на овена и 1 GB графична карта, монтаж, няма да бъде проблем Всичко, което трябва да знаете какво ще се пуска процесор с текущата ми дънната платка, ако има повече неща, които трябва да знаете за моя компютър, преди да ми кажеш на процесора, която ще проверява работата на моя профил тук, аз имам Статисистики там. благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =
Натоварвания на информация да чете чрез, макар че нищо не мога да видя изглежда много бетон. Обвинени mobo са изключително глупости, а именно: Затворени за някои хардуерни / скорости с малък производител подкрепа. Това е нещо, пари. Лично аз, ако бяха модернизация един персонален компютър с марката на mobo / случай / PSU ще бъдат първите неща за смет. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Хмм да, аз трябваше малко изглежда, някои хора казват, че може да бъде обновен, а някои казват, че не може, но те също така казват, че не може да получи над 2GB те години на овен в нея, както и, Im съжалявам, но аз правя не познават с процесори освен тяхното инсталиране, но се чуват в някои места, ако не са били за да получите най-новите био на Бих да можете да надстроите до X2 процесор, но ако скорости са заключени в това, което има най-после съм DONT че има ще бъде всяка една точка, аз бях след двойна ядрото може би. ако най-лошото идва в най-лошия ще опитам търсите за дънната платка, която ще приемете моите овен чипс и gpu |
|
| |||
| |||
| A нов mobo ще ви върна £ 40 - £ 50. Съмнявам Acer предлагат много помагат в пътя на BIOS актуализациите или документирани подкрепа. Марките никога не правя. Успех. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверих на Acer сайт, те са кървави стиснат с техните данни. Не структура на процесора какво ще се движат по този дънната платка и какво не. Доколкото мога да видя това е AM2, а не AM2 +, но аз съм по никакъв начин не е сигурен. Той защо аз предпочитам дънната от фирма, която прави дънни платки вместо на посредник, което прави компютри. Всяка компания, която иска 50p минутка да дажба какво знаят за техния собствен продукт е компания, която трябва да умре и да направи път за приятелски един.
Той със сигурност ще тичам с 2.2GHz Athlon 64 X2 Dual Core 4400 +, но които могат да бъдат намалени към своята граница и че не става да се wildly по-отзивчиви, отколкото това, което използвате. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Правилно, не много между тях. изглежда, е загуба на пари ИМО. http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7 |
|
| |||
| |||
| правото Наздраве момчета, мисля, че ще отида получи нова дънна платка на известно време, ще направя някои изследвания и се надяваме, че ще намерим този ще работи с всичко, което имам, благодарение на вас двамата! |
|
| |||
| |||
| Вие ще направите по-добре не повече разходи за текущата настройка и запаметяване за Core 2 Duo / четворни PCI-E GFX карти настройка. Всичко, което може да добавите към вашия текущата настройка е вече остаряла и ти просто ще бъде обновяване отново след няколко месеца. Приличен Core 2 Duo / четворни настройка ще последно сте години. |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм с Дейв, нова двойна или четворни, ще се видим през много повече, отколкото всеки от процесорите можете да използвате. Вие ще похарчите повече пари, реконструкция на системата за по-големи, отколкото можете да закупите нов, получавате възможността да се изгради с нова система също! |